2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 26 پست

ساحل و نوردخت

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم  شادان  رها دلسا ماهنیا آرتمیس

دقیقا سلیقه متفاوت با من دارید🌹🙏💓

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
آرامش  آسمان  پرستش پریسان

آسمان😍💖

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بجای نوردخت ، نورا بزار

بجای پریزاد  ، پریناز بزار یا پرنسا

بجای ماهدخت ، ماهک بزار

بلخشید البته دخالت کردم ولی اسمای انتخابیت راحت تلفظ نمیشن

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

صرفا میخواید از بازیگرا و بلاگرا تقلید کنید  البته شما تنها رو نمیگم ،همه فک میکنن چون اونا اس ...

چقدر مطمئن محکم گمانه زنی هاتون رو بیان میکنید؛جالبت نیست اصلا.

من تاحالا بازیکر و بلاگر با این اسمها ندیدم یا ندیدم بزارن رو بچه هاشون!راستش رو بخوای اسم بچه های خیلیهاشون رو هم نمیدونم،ولی ماشالله شما چه پیگیری،مثل اینکه.

تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدوم این اسمها دخلی به بلاگرا و بازیگرا نداره فقط دیده بودم که دختر رامبد جوان گویا در برنامه ای بود که نوردخت صداش می کردن.

من لیلی رو از لیلی و مجنون نظامی انتخاب کردم،پریزاد رو از ادبیات کهن ایرانی  نور دخت رو چون به نور و روشنی حس خاصی دارم و نور کلیشه سازی شده برام از حق و حقانیته.من رو یاد وجود پاک فرشته ها یاد نور الهی می اندازه،یاد اینکه میگم در نور شومی ها کم قدرت میشه و...

و زه خمین ترتیب برای هر اسم دلیلی داشتم برای خودم،اهل تقلید نیستم و دنباله روی اخبار زرد هم نیستم بانو

لازم نبود ایقد تایپ کنید و خسته کنید خودتون رو ها

م اینطوری احساس بهتری داشتم عزیزم شما ناراحت خستگی من نباش🙏🌹