2777
2789
عنوان

ماه گردمون

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 42 پست
وای عجب دقتی ! ایول☺😄

اونجاهاشم سفید کرده ببین😁🤣

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂رفت

کلا آف شد😂😂😂

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

با ی لبخندو حس خوب داشتم میخوندم استاتر اخه مجبوری

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بیا با ادیت هم اون اضافیارو‌سفید کردی فکردی ما بلانسبت چی هستیم 🤣🤣🤣

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

آخههههه چرا اینجا که کسی نمیشناستتون که بخوایین پز بدین که اینجوری ضایع بشین😂😂😂😂😂💔

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...🌵♡
بیا با ادیت هم اون اضافیارو‌سفید کردی فکردی ما بلانسبت چی هستیم 🤣🤣🤣

گچ کاری کرده🤣