2777
2789

اولین ماه هایی که کرونا اومد رستوران شوهرم تعطیل شد. یک ماهی برای کار رفت شهر دیگه. انقدرررر رابطمون عالی و اوکی بود انقد خوبیا داره که باورتون نمیشه. وقتی از سرکار برگشت تو سطل زباله عکساش. اسکرین شات چتش رو با برادرزادم دیدم. اون متولد ۸۰. من ۷۵ شوهرمم ۶۹. انقدرررر شکستم داغون شدم. اما خیلی ابراز پشیمونی کرد و گفت بخدا برا همون ی شب بوده اون حالش خوب نبوده و هرچی. بخاطر عشقم بهش فرصت دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم خیانت دید زنشو طلاق داد ولی الان پشمونیم که چرا نبخشیدیمش شاید توبه میکرد خوب میشد   خیلی ناراحتم عجولانه همه عصبانی شدیم سر دوماه طلاقش و برادرم داد الان مدام برای زنش ناراحتم براش دعا میکنم خوشبخت بشه روزای سختی رو میگذرونه و همچنین برادرم براشون دعا کنید

اولین ماه هایی که کرونا اومد رستوران شوهرم تعطیل شد. یک ماهی برای کار رفت شهر دیگه. انقدرررر رابطمون ...

دقیقا چی دیدی 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

بچه ها جون بابام ب جون شوهرم بستست آنقدر که حواسش بهشون هست. توی هیچ زمینه محبت و رابطه و خانوادش و همه اینا هیچ کمبودی ندارم و نبوده فقط مسئله این مشکلاتی هست ک دارم میگم

برادرم خیانت دید زنشو طلاق داد ولی الان پشمونیم که چرا نبخشیدیمش شاید توبه میکرد خوب میشد  &nbs ...

کار خوبی کردید 

میدونی ۹۹ درصد کسانی که خیانت‌میکنن بازم خیانت میکنن 

استارتر هم قبلا خیانت دیده ادامه داده 

در حد دوستت دارم و اینا همین حرفای عاشقانه

عکسای چیز و میز که ندیدی ؟

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

ببین من دو بار تو زندگیم حس کردم بهم خیانت میشه هر دو بار هی زدم خودم رو به خریت آخرش هم طرف قشنگ گند زد به زندگیم 

کسی که خیانت میکنه بازم خیانت میکنه 

انقد میمونیم تا آخرش خودشون ولمون کنن یا اینکه با سرشکستگی و خاک تو سری جدا بشیم 

کار خوبی کردید  میدونی ۹۹ درصد کسانی که خیانت‌میکنن بازم خیانت میکنن  استارتر هم قبلا خی ...

آخه برادرم از چاه افتاد تو چاله تو حال خرابش تصمیم اشتباه گرفته از قصه وناراحتی پناه برد به یه زن بچه دار از خودشم بزرگتره  آخه برادرم خیلی پسره ساده و خوبیه خودشم خیلی خوشتیپ و جذاب خودشو حیف کرد، 😔😔😔😔