من هیرویت و هیر اسکین اند نیلز و هیرتامین استفاده کردم همشونم خوب بود چون مرتب مصرف کردم
مرسی عزیزم.
مثلا چجوری مصرف کردی ؟؟؟
آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
نههههه مثلا یک سال هیرویت مصرف کردم ۶ ماه هیر اسکین اند نیلز الان هم چند ماهه هیرتامین هیر ...
مرسی فداتشم خیلی لطف کردی❤🙏😍