2777
2789

اگر بچه نداشتم جواب میدادم 

ولی نمیدونم بچه مو چکار کنم 

دوس ندارم بمیرم وقتی بچم هست...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روزم برام غیر قابل تحمله 

میخوابم هیچی نفهمم

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

راستی کلیییییی پاستیل میخرم میخورممممم یه وانتتتت

ایران من...                                                                 اینروزا حال هممون بده:) یکم باهم مهربونتر باشیم...

این همه روز زنده بودم چ گوهی خوردم ک بخام تو اون 1روز متفاوت باشم 

یاد بگیرید چه تو مجازی چ واقعی دل نشکونید درسته فضا مجازیه ولی رباط ک پشت اکانت ها نیست یک انسانه ک قلب و احساس داره.....امضام بمونه ب یادگار برا روزی که چندتا کاربر اینجا بهم تهمت زدن من بخشیدم ولی شاید خدا نبخشه... 
بنظرم به یه کار مهمتر برس چون شما هم نگیری ، خودش بعد یه مدت میره ازدواج میکنه 😐

عزیزم همسرم تو این دنیا هیچکس رو جز من نداره و به شدت وابسته من هست. کل خانوادش فوت شدن میدونم غصه میخوره