2777
2789
بخونم قبول میشم ؟

اره چرا نشی الان گفتم اگ باهمین روند سرسری گرفتن و بازیگوشی پیش بری نه ولی اگ اصلاح کنی سبک زندگیتو شک نکن ک قبول میشی ی رفیق شیطونم داری دورش خط بکش برات دردسر داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره چرا نشی الان گفتم اگ باهمین روند سرسری گرفتن و بازیگوشی پیش بری نه ولی اگ اصلاح کنی سبک زندگیتو ...

دارم دیونه میشم حالم اصلن خوب نی شرایط زندگیمم زیاد خوب نی تنها چیزی ک میتونه نجاتم بده دانشگاهه 

اون رفیقی ک میگین دختره؟

نه اردیبهشت

قرار عقدمون گذاشتیم یعنی زیر حرفشون میزنن؟ 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
عزیزم فقط خداست ک ب طور کامل از اینده خبر داره حتی اونایی ک ادعاشون میشه ناامید نباش اگ قسمت هم باشی ...

تو رو خدا بگو حست میگه ما کی خونه می خریم دور از خونه مادر شوهرم یا نزدیک

دلشم بخاد دختر ب این مهربونی کلی انرژی مثبت اطرافت حس میکنم دختر قانع و بساز و مهربون 

حست ب کنکورم؟حست ب کسی ک باهاشم

تیکر بارداری نیست  تیکر رسیدن ب کسی ک دوسش دارم...یک عدد خانم دکتر اینده  
دارم دیونه میشم حالم اصلن خوب نی شرایط زندگیمم زیاد خوب نی تنها چیزی ک میتونه نجاتم بده دانشگاهه&nbs ...

پس براش تلاش کن دختر خوب 

نمیدونم فقط حسش کردم من همچیو کامل نمیتونم بگم اشاره میکنم بهش خودتون باید متوجه بشید

پس براش تلاش کن دختر خوب  نمیدونم فقط حسش کردم من همچیو کامل نمیتونم بگم اشاره میکنم بهش خودتو ...

من کی باردار میشم ؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

پس براش تلاش کن دختر خوب  نمیدونم فقط حسش کردم من همچیو کامل نمیتونم بگم اشاره میکنم بهش خودتو ...

چطور تلاش کنم وقتی هیچی نمدونم مخصوصا با این خانواده ای ک دارم میخام فقط از این شهر برم ک راحت شم از دستشون 

ببخشید دلم پر بود 

مرسی