2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😔

ببین دادا تمرین کن بهش فکر نکنی هر وقت بهش فکر کردی فوری فکرتو منحرف کن به چیز دیگه

بهش نه زنگ بزن نه پیام همین طوری برو جلو،یه ماه دو ماه سه ماه ۴،۵ ماه که تحمل کنی دیگه برات عادی میشه و دلتنگیت کم میشه بعدش بی خیالش میشی

راهی نیست برگرده ؟

نه وقتی دوست نداره بذار بره

عشق باید دو طرفه باشه نه اینکه به خاطر یه آدم بی احساس بی معرفت خودتو خوردو کوچیک کنی بابا پسری خواهشا خودتو جمع کن ارزششو نداره

خب چرا بازیم بده؟

چرا بازیت بده ..مثلا واسه پز دادن ...

جبران شکست های قبلی ..واسه چشم و هم چشمی داشتن پارنتر...داشتن کسی که ولنتاین هدیه بخره به دوستش پز بده ...شاید دوست پسر قبلی داشته کات کرده خواسته شکستش جبران کنه ..شما چند سالتانه ....ما دخترا شکست عشقی خیلی خوردیم .من ۱۴رسال عاشق بودم 

...ارشد خواندم لیسانس گرفتم .فراموشش نکردم ...به مرور عکسهاش دیدم فهمیدم ان شخصی که دوست داشتم نیست ...دیگه حس خنثی دارم ...

اکه نداد چی.

میده ب خدا

من قبل اینکه با پسرعمم دوست بشم با ی اقایی دوس بودم ک خب بیشتر از ی ماه نبود ب خدا

اینم بگم واسه سرگرمی میخواستمش ک فقط روزا حرف بزنم باهاش حوصلم سر نمیرفت

بعدش ک خواستم با پسرعمم دوست شم و نامزد کنم باهاش

ب اون گفتم دوستت ندارم و...یکی دیگه رو دوستت دارم باید بهم بزنیم و اینا زیادی گفت نرو

بعدش ک دید جدیم گفتم حلالم میکنی گفت ن منم چیزی نگفتم

بعد از اینکه سه ماه از رابطم با پسرعمم گذشت هر روز دعوا میکردیم و من هر روز ارزوی مرگ میکردم

و فهمیدم کارما زده تو کمرم تاوان دل شکسته ی اونه

الانم اگه پیداش کنم مطمئن باش ازش حلالیت میکردم و ب ماشم میوفتم تا فقط ارزوی خوشبختی کنه برام

و اینکه شما قضاوتم نکن

من واقعا پسرعممو دوس داشتم و اون اقارو نه