2821
2789
عنوان

زندگی مجردا😓

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 36 پست
اره درکت میکنم منم دو تا داداش ۳۰ و ۳۱ ساله دارم نمیدونم چرا شرایط ازدواج براشون جور نمیشه همیشه ...

ممنون ازت 🙏 موقعیت خوبی دارم تک فرزندم شاغلم تحصیلکرده ام اما متاسفانه رو پیشونیم تنهایی نوشته انگار...

اره درکت میکنم منم دو تا داداش ۳۰ و ۳۱ ساله دارم نمیدونم چرا شرایط ازدواج براشون جور نمیشه همیشه ...

اقا دو تا دختر رو نجات بده اگر داداشات خوبن 

بگرد براشون آستین بالا بزن 

و لطفا به واسطه ها هم بگو ،ی عالمه دختر منتظرن از طریق واسطه بختشون باز بشه مثلا همین خود من🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون ازت 🙏 موقعیت خوبی دارم تک فرزندم شاغلم تحصیلکرده ام اما متاسفانه رو پیشونیم تنهایی نوشته انگا ...

خدا بزرگه 

ان شاءالله که شما و همه جوونا و داداشای من همه ازدواج کنید و خوشبخت بشین.

اول خدا           اخر خدا

ببخشید من متوجه نمیشم میگن ازدواج پسر جور نمیشه یعنی چی؟

من داداشم براش میریم خواستگاری یه ایرادای الکی میگیره

یه بار دختره بهش گفته بود عصبی شی چکار میکنی مثلا اگه بگی فلان جانروومن برم

داداشمم میگفت یعنی چی

شماهم برادراتون اینطورین یعنی؟

اقا دو تا دختر رو نجات بده اگر داداشات خوبن  بگرد براشون آستین بالا بزن  و لطفا به واسطه ...

اینقدر خوبن که خدا میدونه

برای همین همیشه غصه شون میخورم

ما تو یه شهر کوچیکیم و دختر همسن داداشام اصلا نیست

اینقدر خوبن که خدا میدونه برای همین همیشه غصه شون میخورم ما تو یه شهر کوچیکیم و دختر همسن داداشام ...

برا همین میگم بسپر واسطه  ی شهر اینور ی شهر اونور تر است ی استان همجوار ک فاصله هم کم باشه 

الکی بهونه نیار کارتو بکن ععععع😉

منم مجردم شاغلم ولی نمیدونم چرا تمایل ندارم به متاهلی

منم همینطور 

مجردم، شاغلم. تازه همسن اسی هم هستم ولی نمی دونم چرا همچین مشکلی ندارم. 

اسی به نظرم هدف نداره تو زندگیش

اسی جان کسایی که شدیدا از مجردی ناراضی ان (بدون اینکه مشکل خاصی باشه مثل خانواده بد و اینجور چیزا)، تو متاهلی هم همچنان ناراضی خواهند بود چون بعد ازدواج تازه می فهمن زندگی یهو از صفر تا صد عوض نمیشه

شما اگر دوره مجردیت نتونی اعتماد به نفس داشته باشی و از زندگی لذت ببری متاهلی این قضیه رو تغییر نمیده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
برا همین میگم بسپر واسطه  ی شهر اینور ی شهر اونور تر است ی استان همجوار ک فاصله هم کم باشه  ...

اخه شهر دیگه اشنا نداریم تا بسپریم

حتی مامانم طلا هم براشون خریده و گذاشته

خواستم بگم مجردی خوبه که شما گفتید نیست به نظرم خودتون هم یه تلاشی بکنیدببینید تو محل کارون کسی مناسب پیدا نمیشه

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)