2777
2789
عنوان

شام چی دارین....

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین پیتزا و لازانیا موندم کدوم رو درست کنم

پیتزا درست کن  

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
ساندویچ الویه ژامبون با چیپس و سس کچاپ و کنارش ترشی هالوپینو  جا همگی سبز 🤌😋💚

نوش جان 

الویه با سس کچاپ خوشمزه میشه؟

یا سس مایونز هم زدی 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
ساندویچ الویه ژامبون با چیپس و سس کچاپ و کنارش ترشی هالوپینو  جا همگی سبز 🤌😋💚

وای انقد با جزییات گفتی ،همشو تصور کردم و دلم خواست😩

میدانم که دیگر آن آدم سابق نیستم ....

نوش جان  الویه با سس کچاپ خوشمزه میشه؟ یا سس مایونز هم زدی

روش فقط به عنوان سس و کاملا سلیقه ای از کچاپ استفاده میکنم چون گوجه زیاد تو این غذا دوست ندارم

وگرنه رسپی معمول الویه با سس مایونز درست میکنم 

مرسی گلم

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

وای انقد با جزییات گفتی ،همشو تصور کردم و دلم خواست😩

اوخی تو باردار هستی 

دیگه تاپیک غذا نمیزنم  

اوخی تو باردار هستی  دیگه تاپیک غذا نمیزنم    

😂😂میدونی از وقتی باردار شدم دلم الویه میخاد ،ولی چون توش سیب زمینی داره نمتونم بخورم ،خیلی معده امو اذیت میکنه،😥

میدانم که دیگر آن آدم سابق نیستم ....

😂😂میدونی از وقتی باردار شدم دلم الویه میخاد ،ولی چون توش سیب زمینی داره نمتونم بخورم ،خیلی معده ام ...

میدونم  میشه درست کنی ولی سیب زمینی نریزی 

بدون سیب زمینی چطوری میشه ینی😬نخوردم اینجوری تا حالا

خب آخه میگی سیب زمینی برام خوب نیستا 

اینطوری هم الویه درست کردی هم سیب زمینی نمیخوری  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792