2777
2789

سلام،اندوكولونوسكوپي بهتره بدون بيهوشي انجام بشه،در دي ماه ٩٧ فقط دو مورد فوتي بدنبال اسكوپي در بيمارستان عرفان سعادت آباد رخ داد بعلت داروهاي تقلبي و عدم دقت پرسنل در ريكاوري،خيلي راحت عزيزاي مردم رو ميكشند و ككشون هم نميگزه،

چون پروپوفول و فنتا ميزنند در سديشن جهت كولونوسكوپي ممكنه آپنه رخ بده و اگر تكنسين يا متخصص بيهوشي حواسش نباشه مغز هيپوكسي ميكشه و ديگه هيچ كاري از كسي بر نمياد،بيمارستانهاي خصوصي معمولا ارزوترين داروهاي بيهوشي  رو خريداري ميكنند كه بالتبع عوارض زيادي داره مثل بيمارستان عرفان سعادت آباد كه در همين يك ماه اخير دو نفر فوت داشت خيلي بده كه در چكاپ يك نفر كشته بشه ،فرد رفته براي چكاپ سلامتيش ولي بخاطر پول پرستي برخي پزشكان به راحتي عزيزتون از دست ميره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من دیروز رفتم به زور کولونوسکوپی انجام دادم . یه ماه بود می خواستم برم همش عقب می نداختم چون از هر کی می شنیدم می گفت درد داره اذیت میشی ولی دیروز که رفتم چپیش دکتر امیر طاهری انجام دادم واسه رودم اصلا درد نداشتم کلی ام پیشمون شدم که درمانم رو اینقدر تاخیر انداختم بخاطر یه ترس مسخره 

سلام منم فردا برای کولونوسکپی پیش دکتر صدرالدینی وقت گرفتم. به نظرتون دکتر خوبیه؟ فعلاً برام قرص مسه ...

عزیزم من دکتر صدرالدینی را میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه من خودم برای همین مشکل رفتم پیشش و الان خداروشکر خوب شدم 

دوست عزیز من تا الان سه بار کولونوسکوپی و اندوسکوپی انجام دادم خود کولونوسکوپی چون با بیهوشی باشه اصلا متوجه نمیشی ولی بعدش کمی درلدرد داری که بااستراحت خوب میشه.

داروهایی که واسه پاکسازی روده میخوری یکم اذیت میکنه ولی غیر قابل تحمل نیست چون روده رو تمیز میکنه که همه چیز دیده بشه.

من پیش دکتر محمد کلانی انجام دادم خیلی هم باسواده

این شماره دکترم

02144265367

خوب شما منشیها تبلیغ میکنید به خدا مدیون مردم میشید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

من ۲ ساعت پیش انجام دادم

به هییییییییییچ وجه هیچی حس نمیکنید

انگار چشتونو میبندید باز میکنید...در همین حد احساس میکنین اگر بیهوش کنن...اصلاااااااااا استرس نداشته باشید

از زدن یه آمپولم اسون تره

سلام.من دیروز اندوسکوپی و کلونوسکوپی هم زمان انجام دادم با بیهوشی.اصلا هیچی متوجه نمیشید.میخوابید و بعد چشمتونو باز میکنید و همه چی تموم شده.حتی بعدش هم  هیچ دردی نداشتم.فقط روز قبل کلونوسکوپی که روده باید تخلیه شه خیلی سخته!همش بیرون روی و ضعف و نخوردن غذا و ... اون خیلی خیلی منو اذیت کرد.اما خود اندو و کلونو هیچ دردی نداشت.هزینه ی من با بیهوشی ۲۲۰۰ شد که از بیمه تکمیلی میتونم بگیرم.

میخواهمت که خواستنی تر از هر کسی …