2777
2789
عنوان

کبد چرب دارم گرید ۲ تازه فهمیدم همسرم میگه که...

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 39 پست

خانومی حتی در مصرف خاکشیر هم زیاده روی نکن

عرق گیاه خارمریم هم مفید هست برای کبد چرب 

ولی یک چهارم لیوان در ماه بخوری 

اگه نتونستی عرقشو بخری ، تخم گیاه خارمریم رو بخر 

اندازه ی ده تومن ،پانزده تومن 

پودر کن و هر دو دوهفته یکبار بخور 

دارویی گیاهی هم ضرر داره و عوارض ،مراقب باش 

جعفری هر صبح با یه لیمو تازه یا اب لیمو آب جعفری رو بگیر با اب میوه گیری اینو یکی از دوستان گفت تو ن ...

چه ایده ی خوبی بود عزیزم به کارم اومد👌

کرفس هم خیلی خوبه

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ایده ی خوبی بود عزیزم به کارم اومد👌 کرفس هم خیلی خوبه

گفت ک هرروز آب جعفری رو ناشتا میگرفتم با اب میوه گیری لیمو تازه میریختم داخلش نگفت چند قطره بعد رفته پیش دکتر تعجب کرده البته گفت سبک زندگیشم عوض کرده ان شاءالله ک ب کارتون بیاد گلم

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار
گفت ک هرروز آب جعفری رو ناشتا میگرفتم با اب میوه گیری لیمو تازه میریختم داخلش نگفت چند قطره بعد رفته ...

ممنونم♥️

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
من بابام داشت یادمه سماق و زرشک کوهی و داخل گردو یه چیزایی هست خشکه . اونا رو اسیاب میکردیم دم میکرد ...

دوست عزیز منظورتون اون قسمت چوبی بین گردو هست ؟ اون چوب رو باید دم کنیم ؟ 

دوست عزیز منظورتون اون قسمت چوبی بین گردو هست ؟ اون چوب رو باید دم کنیم ؟ 

اون قسمت گردو قند خونو میاره پایینا.اگه قند نرمالی دارین ممکنه ضعف و سرگیجه بگیرین

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ممنونم از شما برای کبد چرب شما استفاده کردین ؟ 

من نه استفاده نکردم.مامانم دیابت داشت میخورد حالشو خراب میکرد

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!