2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم خواهرم چیکار کرده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین میترسم حتی نمیدونم بلایی سرش اوردا یا نه دارم دیوونه میشم به نظرت چجوری بگم مامانم کم ناراحت ...

فقط بهش بگو با يه پسري دوسته پسره بديه جزئيات رو نگو بهش نگران ميشه بگو كاري كنه امكان ملاقات با پسره رو نداشته باشه چون با هم قرار ميزارن 

کاش نبود ولی خودشم کرم داره 

همون. 

خودش ی روزی پشیمون میشه 

ما آدما تا سرمون ب سنگ نخوره آدم نمیشیم. 

تو هیچ کاری از دستت بر نمیاد. 

زبون خوش ک حالیش نیست. 

به زور هم گوشی رو ازش بگیری انقد خامه ک میبینی فرار کرد..... 

مگ اینکه یواشکی ب مامانت بگی ک مچشو بگیره و تو بشی واسطه ک خواهرت ب مامانت قول بده اینکارو نکنه و تو هم بهش بگی ک این کارا آخر عاقبت نداره و بترسونش.

هرچند فک نکنم تاثیر داشته باشخ

همون.  خودش ی روزی پشیمون میشه  ما آدما تا سرمون ب سنگ نخوره آدم نمیشیم.  تو هیچ ک ...

مامانم مچشو گرفته بود ولی گفت دیگه حرف نمیزنم مامان ساده منم باور کرد 

بخدا بردم درست نمیشه

دیدی گفتم اون باید در قدم اول خودش‌ بخواد وقتی میبینی خودش نمیخواد اصلاح بشه ، لج میکنه و ...

اجبارش کن، تهدید کن چون چت معمولی نیس که بگی دو روز بعد از سرش میوفته فردا پس فردا به قول خودتون حامله شد چیکار میخوایین بکنین؟

مامانم مچشو گرفته بود ولی گفت دیگه حرف نمیزنم مامان ساده منم باور کرد 

بهش بگو لوت میدم. 

بخدا من میبودم میدونستم چکارش کنم. ، نگین وحشی ام. ولی مهربونی حد داره. این نسل جدید پرو شدن بخدا. 

الان. داداشم 11 سالشه از مامان بابام حساب نمی‌بره ولی از من خیلی حساب میبره و در عین حال رفیقم هستم باهاش. 

جدی برخورد کن 

دارم دیوونه میشم با تهدید بدتر میشه که

به مامانت بگو اصلا لازم باشه تو اتاق زندانی کنین و گوشی رو از دستش بگیرید من خودمم همسن خواهر شما هستم قبل از اینکه از خانوادم بترسم از انجام این کارا عذاب وجدان میگیرم فک میکنم به خانوادم خیانت میکنم ایشون شاید کمبود محبت هم دارن چون من قبلا یدونه دوست داشتم که رل میزد میگفتم چرا رل میزنی و... تو که همه چی داری میگفت کمبود محبت دارم متأسفانه 90 درصد این مشکلات به خاطر دو سال مجازی بودن کلاس ها هست فقط لطفا نذارین ادامه بده

2790
2778
2791
2779
2792