2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 44 پست
عزیزم انجیر و چیزهایی که فیبر بالایی دارن..خرما. سوپ گندم.گلابی.آلوبخارا...

مرسی گلم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله .منم دارو زیاد دارم گفتم نخورم ولی مجبوریم عزیزم ی شربت ملینم روش🥴 اگه دمیترون میخوری یا اه ...

اره میخورم وبدتتر شدم بعد اون قرصا

باور کن میترسم انقد دوا درمون دارم میترسم دکتر بذمنبه پیش زنانم میرم ببینم چیمیگهه

زنان هیچ کاری نمیکنه یه پماد مقعدی نهایتا میده

برو جراح عمومی حداقل نامه سزارین بگیری

الانم نمیری نرو ولی واسه زایمانت برو مث من پشیمون نشی از طبیعی

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
همه تلاشتو بکن سزارین بشی من طبیعی اوردم فقط بدبختی هموروئیدش موند واسم ایندفعه دیگ تلاشمو میکنم سز ...

بارداری دومته عزیزم بسلامتی انشالله،منم افتادگی گرفتم درد مقعدی وهزار کوفت دیگه. چجوری سزارین کنیم قبول نمیکنن که،منم ازطبیعی میترسم خصوصا که سرگیجه دارم و یبارم ازحال رفتم

سلام منم چند سال این درد و کشیدم

اول که چند روز یه ملین قوی مثل قرص سیلاکس مثلا ۳ تا با هم به مدت یک هفته بخورین که اسهال بشین تا زخم تا حدودی ترمیم شه بعدش شب ها موقع خواب یه لیوان بزرگ شیر سررررد بخورین و بخوابین صبح اگه احساس کردین که سفته اصلن زور نزنین دوباره یه لیوان بزرگ شیر سرد ناشتا بخورین با مثلن دو سه تا آلو یا آنجیر قطعا حل میشه این کار از هر ملینی قوی تر عمل میکنه به هر کس گفتم دعام کرده 

بارداری دومته عزیزم بسلامتی انشالله،منم افتادگی گرفتم درد مقعدی وهزار کوفت دیگه. چجوری سزارین کنیم ق ...

شده پارتی پیدا کنی پیدا کن نامه سز بگیر از الان تلاشتو بکن

سزارینم عوارض خودشو داره ولی بنظرم از طبیعی بهتر

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

کار دوم که خیلی مهمه اینه که شما باید حفاظت از پرینه رو انجام بدین اینجوری که اون سمتی که احساس زخم دارین موقع دفع از بیرون به سمت داخل فشار بدین که زخم دوباره باز نشه و سعی کنین از فرنگی استفاده کنین من دردشو کشیدم میدونم چیه این دو تا کار قطعا جواب میده

ب دکترت بگو دارو بده  من امشب انقد ترسیدم دیگه یبوست بهم فشار اورد خونریزی کردم. من فیف ...

برامن فرو دین،تا دیروزم کهferoralمیخوردم

سلام منم چند سال این درد و کشیدم اول که چند روز یه ملین قوی مثل قرص سیلاکس مثلا ۳ تا با هم به مدت ...

خیلی ممنون گلم اینکارم میکنم ببینم چ میشه

درمان. صددرصدی   یبوست -حتما بخونید

میری دسشویی آب رو باز میکنی تا ولرم بشه-سر شیلنگ آب که باز هست رو میذاری روی مقعد و یکم فشار میدی-طوری که آب کامل از مقعد وارد روده بشه -حدود یک دقیقه طوری که احساس شکم درد کنی و تحمل آب تو بدن برات غیر ممکن بشه-بعد تو همین حالت یک دقیقه وایمیسی یا حتی خودتو تکون میدی و بالا و پایین میپری-بعد آروم آروم آب داخل بدنت رو ول میدی بیاد بیرون .شک نکن خوب میشی-(فقط قبل و بعد انجام کار سر شلنگ رو با مایع صابون خوب میشوری)

(اولش شاید یکم استرس داشته باشی ولی باید سعی کنی کامل انجام بدی چون اگه آب نره تو فایده نداره-بعدها دیگه عادی میشه)

به این کار میگن عمل تنقیه-که البته کالاهای پزشکی دستگاهشم دارن -هیچ عوارضی هم نداره-هفته ای یبار از قدیم توصیه شده واسه پاکسازی روده انجام بشه-دکترا میدونن اینو ولی به کسی نمیگن 

کتاب از س ک س  تا فراآگاهی از اشو