2777
2789
عنوان

طلا فروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 79 پست
ااحساس میکنم نامردیه اگه نگم

چرا نامردیه؟

وقتی زن ها همچین تفکراتی دارن، نباید انتظار داشته باشیم بتونن به حق و حقوقشون و آزادی برسن!!!

من خودم آدم مذهبی هستم

اگر بدونم این کار ایراد داره نمیکنم

اگر سهوا انجام دادم توبه میکنم

حتی میگن موقع ازدواج اگر دوست پسر داشتین لازم نیست به خواستگارتون بگین، توبه کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه مدیر عزیز 🌹

سلام وقتتون بخیر 🙏❤

من یه دختر دانشجوام که تصمیم گرفتم دستم توی جیب خودم باشه 🌸

من در باسلام یه غرفه دارم 👇

غرفه من بهترین و با کیفیت ترین لباس های بچگانه ( پسرانه و دخترانه ) و لباس های زنانه ( مانتو ، پالتو ، لباس زیر ) و نوجوان ( پسرانه و دخترانه ) رو خدمتتون ارائه میده با بالاترین کیفیت پارچه و بهترین دوخت 🌹

دوست عزیزم خوشحال میشیم یه سر هم به غرفه من بزنی و غرفه من رو فالو کنی ، محصولاتم رو ببینی و از تخفیفات ویژه غرفه من استفاده کنی 🙏🌹❤🤩😍

basalam.com/boutiquebanafsheh?sh=copy-6564328-vendor-app

ااحساس میکنم نامردیه اگه نگم

فک کنم اینقدر همه چیو گفتی حساس شده

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
داداشم غلیظ مذهبی ولی طلافروش ،دست همه هم النگو دست میکنه چون مهارت داره راهش بلده ،چه ربطی داره ،شم ...

شوهرم خیلی حساسه یه بار پرستار آقا بهم سرم زد دستم خیلی عصبی شد گفت چقدر طولش میده هی رگ میگیره

واس منم طلا فروش گداشت شوهرمم بود ، دستکش نزاشت ولی تو دست من پلاستیک و جوراب گذاشت نوک انگشتان گرفت ...

برای خودمم پلاستیک گذاشت بعد با پارچه نوک انگشت رو گرفت النگو رو دستم کرد

خب چرا الان باید بهش بگی که کی دستت کرده؟ وقتی در موردش توضیح بدی انگار اتفاق بدی افتاده یه زمانی ...

پیرمردی بود همسن پدرم با با پارچه و پلاستیک چند ثانیه کرد دستم، به نظرم نگم تا خودش سوال کنه بهتره چون چیز عادیه اما اگر توضیح بدم انگار اتفلق بدیه

برای خودمم پلاستیک گذاشت بعد با پارچه نوک انگشت رو گرفت النگو رو دستم کرد

کارشونه... از رو عمد و هوا هوس ک نمیکنن بدبختا.. 

نگران نباش به شوهرم هر چیزو آدم نگه بهتره وقتی میدونی اینقدر حساسه دیگ‌نمیزاره تنها جایی بری هزارجور فکر درباره میکنه، النگوت مبارک باشه دیگه فکرشم نکن، اگ سوال کرد بگو اونجا یه خانمه برام گذاشت کمکم کرد گداشتم ،گناه دروغ بدتره از گناه طلا فروشه نامحرمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂