2777
2789

خب خب اول سلام🥲 

قشنگ توضیح بدم ک خوب راهنماییم کنین🥲

من دوازدهمم و متاهل البته دوسال  عقدم 

درسم خوبه، رشتم تصویر برداریه هنرستانم، من تو محضر شرط تحصیل گذاشتم و ب شوهرم گفتم این شرط تحصیل واسه اینه ک اگه دلم خاس تا هرجایی خاستم درسمو ادامه بدم، امسال باید تکلیفمو روشن کنم چون دوراه دارم، 1_ اینکه اگه بخوام ۴ سال دانشگاه برم یه سال تو عقدم سه سال دیگشو تو خونه زندگیم از ی طرف میگم سختم نباشه ب همه چی و همه ی کارام برسم و شوهرمم گفته اگه رفتی دانشگاه در کنارش ب خونه داریتم برس، 2_ از ی طرف میتونم برم یه هنری یاد بگیرم حالا نمیدونم چ هنری هم درامد داره هم شیکه 

اینم بگم ک دوس دارم یه هنری داشته باشم و نمیخوام بعد ازدواج خونه نشین بشم🥺🥲

اول درست .‌ هر هنری داشته باشی مدرک تحصلیت دیپلم باشه ب چ درد میخوره تحصیلات دانشگاهی حداقل تا لیسانس خیلی خیلی مهمه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

دانشگاه برو در کنارش یه هنری که دوس داری هم یاد بگیر فقط باید بتونی زمانتو هندل کنی چون شوهرم داری، رشته دانشگاهیتو میتونی متناسب با هنر مورد علاقت انتخاب کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول درست .‌ هر هنری داشته باشی مدرک تحصلیت دیپلم باشه ب چ درد میخوره تحصیلات دانشگاهی حداقل تا لیسان ...

اهوم درسته اخه از ی طرفم میترسم دانشگاه دلمو بزنه ینی وسطش بمونم

اهوم درسته اخه از ی طرفم میترسم دانشگاه دلمو بزنه ینی وسطش بمونم

وسطشم ک بمونی با مدرک کاردانی موندی بهتر از دیپلمه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
وسطشم ک بمونی با مدرک کاردانی موندی بهتر از دیپلمه

بعدشم از اول شرطت ادامه تحصیل بوده اگر خودت نخای و ادامه ندی تو چشم شوهرت بد جا میوفتی دیگه تا ابد ب خواسته هات توجه و اهمیت نمیده 

و یه سوال دیگه ب نظرتون اگه بخوام برم دانشگاه اون یه سال اول ک تو عقددم کی باید شهریه رو بده؟ خانواد ...

خانوادت .. البته شوهزت اگر مرد خوبی باشه خودش میده

خانوادت .. البته شوهزت اگر مرد خوبی باشه خودش میده

اهوم درسته اما خونوادم چون اون شوهرخواهرم خرج میکرد تو عقد توقع دارن پول داانشگامو شوهرم بده اگه بگم وظیفه شماس برمیخوره بهشون ینی درکل اصن منطقی نیسن