2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صغرا خانم چیکار میکنه شنیدم پسرش زن گرفته😂

نه خواهر دختر کور و کچل اونو کی میاد بگیره؟؟ راستی شنیدی گاو مش رمضونم زاییده؟؟

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
ارههه خواهرر یه دخترر چشم خوشگلل ماشالله چشم نخوره نمیدونم کی به این پسر صغرا دختر داده نچ نچ 😂 از ...

والا من خودم گفدم بیا دخترمو بدم به پسرت گف نههه منم گفدم به درک

کبرا هم هس دیه اتفاقا اونروز داشتیم سبزی پاک میکردیم میگف اصغر اومده خواستگاریش بالاخره

مرداب هم روزی آبی زلال بود...!
ارههه خواهرر یه دخترر چشم خوشگلل ماشالله چشم نخوره نمیدونم کی به این پسر صغرا دختر داده نچ نچ 😂 از ...

کبری هم پسر خاله پدر شوهرش با خواهر شوهر دختر خالش ازدواج کرده عروسی دارن

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
والا من خودم گفدم بیا دخترمو بدم به پسرت گف نههه منم گفدم به درک کبرا هم هس دیه اتفاقا اونروز داشتی ...

واه واه حیف دختر قشنگ تو بدیم به پسر صغرا عههه عروسی داریم دس اگه الکی ناز نکنه بله رو بگه 😒😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نه خواهر دختر کور و کچل اونو کی میاد بگیره؟؟ راستی شنیدی گاو مش رمضونم زاییده؟؟

اره اونرو رفته بودم پیشش البته خیلی ضعیفه بزور راه میره

کبری هم پسر خاله پدر شوهرش با خواهر شوهر دختر خالش ازدواج کرده عروسی دارن

عهههه چرا مارو دعوت نکردنن نچ نچ اینا که اصلا از هم خوششون نیومد چطوری ازدواج میکنن؟؟؟ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
میشه تاپیک قبلیمو گزارش بزنید  زدید بگید براتون صلوات بفرستم

زدم عزیز دلم 

واه واه حیف دختر قشنگ تو بدیم به پسر صغرا عههه عروسی داریم دس اگه الکی ناز نکنه بله رو بگه 😒😂

آره باوا مگه مغز خر خوردم دختر شاه پریونو بدم به اون

نه کبرا ناز نازی نیس بعله رو میگه