2777
2789
یه سرچ کن گوگل اسم چند تا غذا بیاد شاید بهت کمک کرد😂

لیست کاملش تو یادداشتام هست ولی باور کن همه تکراری همه یه چیزی برای درست نکردنشون دارن😁🙂

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کیکککک میخام

دوس داری؟من که عشق کاکائو دارم هرچیزی که توش کاکائو داشته باشه مورد پسندمنه مخصوصا کیکش...

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
دوس داری؟من که عشق کاکائو دارم هرچیزی که توش کاکائو داشته باشه مورد پسندمنه مخصوصا کیکش...

اره من الان پودر چاقی ام میخورم شامه کله ملت نی نی سایتو دلم میخاد 😂😂

..

اره من الان پودر چاقی ام میخورم شامه کله ملت نی نی سایتو دلم میخاد 😂😂

من درحسرت لاغری...

ادم وقتی گشنشه همه چی دلش میخاد سیربشه هرچیم بزارن جلوش حالش بهم میخوره

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم