2789
عنوان

درررس . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 27 پست
همه شغلا صددرصدی نیس خیلی از پزشکام هستن به جایی که میخواستن نرسیدن و درامدشون به اندازه یه کارمند س ...

اره علاقه و تلاش خیلی مهمه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه کلا دلم نمیخواد درس بخونم یعنی هرکار میکنم بازم حوصله نمیکنم بشینم درس بخونم تا دوسه سال پیش درسم ...

من سال پشت کنکورم دقیقا همین شدم

سعی کردم عادت بدم خودمو به این اوضاع

دنبال انگیزه نبودم چون هم پیدا نمیشد هم میدونستم موقته

اصن نمیتونستم پای درس بشینم طولانی

برا هر ۲۵ دقیقه ۵ دقیقه استراحت میدادم به خودم 

و کلن چار پنج ساعت بیشتر نمیتونستم بخونم 

اونم چون عادت کرده بودم انگیزه اصن در کار نبود

کاربر آقا هستم ..
من سال پشت کنکورم دقیقا همین شدم سعی کردم عادت بدم خودمو به این اوضاع دنبال انگیزه نبودم چون هم پ ...

اهااا اره منم باید خودمو عادت بدم خیلی زود به زود خسته میشم من فوقش بتونم نیم ساعت ی ساعت درس بخونم ولی باید عادت کنم

بله عزیزم دارم میخونم 

وای عزیزممم🥺🥺 کنکور دادین؟ رشتتون انسانی بود درسته بعد حسابی درس میخوندین دبیرستان 

الان سخته یانه ولی هرچیم سخت باشه اونقدی دوست دارم که اصلا سختیش به چشم نمیاد 

وای عزیزممم🥺🥺 کنکور دادین؟ رشتتون انسانی بود درسته بعد حسابی درس میخوندین دبیرستان  الان سخت ...

بله عزیزم ، اما بدون کنکورم هست میتونی بری و مانع علایقت نشی. نگران اینده هم نباش ، آینده رو همین الان میسازی ، مطمئن باس اگه تلاش کنی و هدف داشته باشی حتما بهش میرسی 

اگه شرایط داری کنکور بده و دانشگاه دولتی برو اگه نه که بدون کنکور هم میتونی و هیچ فرقی هم نداره فقط اگه بدون کنکور رفتی خودت باید به فکر خودت باشی و اطلاعاتتو به روز کنی و کتابهای بیشتری بخونی و دوره ها رو شرکت کنی . رشته ی شیرینیه و من که ازش خسته نشدم هرچند به نظرم رشته های انسانی باید ادم قوی ای باشی تا بهتر بتونی مسائل رو حل کنی ، چه روانشناسی و چه حقوق 

بله عزیزم ، اما بدون کنکورم هست میتونی بری و مانع علایقت نشی. نگران اینده هم نباش ، آینده رو همین ال ...

مرسیییی عزیزم ازت کلی انرژی گرفتم عاشق روانشناسی ام و حتما میرم دیگه باید سعی کنم به انرژی منفیا توجه نکنم فقط بدون کنکور دانشگاه دولتی میشه رفت؟؟؟

مرسیییی عزیزم ازت کلی انرژی گرفتم عاشق روانشناسی ام و حتما میرم دیگه باید سعی کنم به انرژی منفیا توج ...

پیام نور داره هزینه هاشم از بقیه دانشگاهها معقول تره. خوشحالم برات که تصمیم درست رو گرفتی ، اگه کمکی هم خواستی میتونی بهم پیام بدی عزیزم

پیام نور داره هزینه هاشم از بقیه دانشگاهها معقول تره. خوشحالم برات که تصمیم درست رو گرفتی ، اگه کمکی ...

مرسیی عشقم ازت 🤍🤍🤍

اخه رشتم انسانیه من روانشناسی خیلی دوس دارم ولی انقدی که خورده تو ذوقم میگن اصلا اینده شغلی نداره نر ...

کاریت ب حرف بقیه نباشه.. یه جوری زندگی کن ک دلت راضی باشه و رشتتو دوست داشته باشی... وگرنه مردم ک همه یه نظری دارن!

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     
کاریت ب حرف بقیه نباشه.. یه جوری زندگی کن ک دلت راضی باشه و رشتتو دوست داشته باشی... وگرنه مردم ک هم ...

اره مرسی😁