2777
2789
عنوان

دوست دارم جیغ بکشم از دست بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 28 پست
بهشون جایزه بده بگو اگه تا شب یا فردا. یا مثلاً فردا عصر  آروم باشید مثلاً براتون فلان چی ...

کوچیکن زیاد نمیفهمن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر پنج دیقه بیدارم می‌کنه ۳ سالشه .داداشش هم بیدار کرد تازه خوابش کرده‌ بودم نمیدونم چطور خشمم کنترل ...

منم نزدیک پریودم خشمگینم همش میزنمش،۴ سالشه، دیشب ب شوهرم گفتم خستم نمیتونم رخت خوابارو بندازم، دیدم رفته از تو اتاق کشون کشون داره توشکارو میکشونه رو زمین میاره تو هال، دلم گرفت ک‌ اون انقد مهربونه و من...☹️

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

منم نزدیک پریودم خشمگینم همش میزنمش،۴ سالشه، دیشب ب شوهرم گفتم خستم نمیتونم رخت خوابارو بندازم، دیدم ...

مال منم دعواش کردم دنبال باباش میگرده ک بره بگه بهش

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
سه تا بچه داری؟ تو پریود اینجوری شدن طبیعیه نمیتونی چند ساعت بزرگه رو بسپاری به مامانت یا مادرشوهرت ...

ظهر نمیره .کلا کم میره بفرستمش ميگه ببرینم خونه

برو بغلشون کن، هم اونا آروم میشن هم خودت

چ فایده دلم خواب‌ میخواد