2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاتون خالی عدسی درست کردم الان خوردیم ما یه وعده میخوریم به غیر صبحانه اینقدر هم 

عالی شد عدسی با عدس دیمه ریز درست کردم 

اول یه پیاز خلالی بزرگ و سرخ کردم بعد زردچوبه زدم 

و عدس و اب ریختم قشنگگگ جا افتاد پخت بعد بهش نمک زدم 

موقع خوردن هم گلپر فراوون و لیمو تازه جاتون خالی😋😋😋

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
خیلی گرون بود؟😂

اره واقعا البته غذاشم زیاده و عالی 

چرا میخندی😂

خودمم خندم گرفت نباید میگفتم گرون؟😂اره لزومی نداش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
قرار بریم سینما بخارست ببینیم بعدش هم بریم جیگرکی 🥳💃

قشنگه؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سیب زمینی تخم مرغ ابپز این هفته کلا برنجی گذاشتم خستم حسش نیست سرگاز واستم

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
ظهر یه رستوران گروننن رفتیم  خودش ظرف داد ک باقی غذاتونو ببرین چون  غذاش زیاد بود اگر یه ...

اینقده حال میده

مثل وقتی مهمون میاد از غذا واسه فردا میمونه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اینقده حال میده مثل وقتی مهمون میاد از غذا واسه فردا میمونه

اره 

خوبی این رستوران اینه خودش ظرف میاره هرکسم از غذاش بمونه می‌بره 

بعضی جاها ولی آدم روش نمیشه بگه😂

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
تاس کباب مرغ باید چرخش کنم؟؟؟ 

نه مرغ رو با پیاز سرخ کن رب بزن هویج درشت خرد کن سیب زمینی کوچلو پوست بگیر درسته وگوجه رو از وسط نصف کن ویه پیاز کوچیک الو هم بریز با اب باز بخار پز شه  با نون بخورین زعفرون وادویه هم بزن

مامان الهه کوچولو