2777
2789
کاشت با پودر یکم سخت تره و داره کم کم از مد میفته یعنی قدیمی شده  فرق آنچنانی ندارن اما کاشت ...

مرسی عزیزم از راهنماییت حتما.ولی یه سوالم داشتم همین ژل ک گفتین تازه یادم اومد ک یه ماه پیش ناخن‌های خودمم همسایمون با ژل درست کرد ولی نمیدونم چرا یه هفته نموند کنده شد بنظرت اون کارش خوب نبوده یا چی؟

مرسی عزیزم از راهنماییت حتما.ولی یه سوالم داشتم همین ژل ک گفتین تازه یادم اومد ک یه ماه پیش ناخن‌های ...

اره عزیزم کارش خوب نبود ،ناخنی که کنده میشه یعنی کیفیت مواد کمه،سوهان کشی زیاد ،خوب محو نکردن مواد و.....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره عزیزم کارش خوب نبود ،ناخنی که کنده میشه یعنی کیفیت مواد کمه،سوهان کشی زیاد ،خوب محو نکردن مواد و ...

مرسی عزیزم فقط یه سوال هرینه اولیه چقدر میخواد؟

حداقل ده تومن ‌‌.

سلام عزیزم خوب هستین مزاحمتون شدم یه سوال ذهنمو درگیر کرده گفتم یه راهنمایی بگیرم ازتون میگم لاین طراحی ناخن چطوره فقط طراحی یاد بگیرم؟کاشت نکنم

سلام عزیزم خوب هستین مزاحمتون شدم یه سوال ذهنمو درگیر کرده گفتم یه راهنمایی بگیرم ازتون میگم لاین طر ...

اگه طراحی ناخن یاد بگیرید تو کدوم سالن میخواید فقط طراحی کنید ؟بعد مگه طراحی در آمد خاصی داره ؟

برای طراحی ناخن حتما باید لاین کاشت رو یاد بگیرید و چنین چیزی اصلا وجود نداره

یعنی من به عنوان ناخن کار نمیام پول طراحی ناخنمو با تو تقسیم کنم حالا یه ناخن نهایتا ۱۰ تومن بشه طراحیش بستگی به طراحی داره شاید یه بار کمتر از ۵تومن هم بشه 

بعد شما باید لاک ژل بخری مثلا ۱۰۰و خورده ای با ده هزار تومان پنج تومن کارت راه میفته؟؟چنین چیزی اصلا وجود نداره که یکی کاشت بزنه یکی طراحی انجام بده .

ولی میتونید برید یاد بگیرید و آموزش بدید همین .

اگه طراحی ناخن یاد بگیرید تو کدوم سالن میخواید فقط طراحی کنید ؟بعد مگه طراحی در آمد خاصی داره ؟ برا ...

اخه یکی از دوستام میگف ک چند تا سالن هستن ک فقط طراح میخوان

اخه یکی از دوستام میگف ک چند تا سالن هستن ک فقط طراح میخوان

در آمد خاصی نداره که شما فکرشو کنید .

میتونید برای درامد به لاین های دیگه مثل کراتین یا مژه فکر کنید.

طراحی ناخن به تنهایی درامد کافی نداره براتون .

مگر اینکه شما برای آموزشش پیشرفت کافی داشته باشی همین .