2777
2789
عنوان

مادر شدن چ حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 27 پست
مبارک باشه عزیزم و انشالله صحیح و سالم کوچولوتو بغل بگیری زیباترین حس دنیا داره  همینکه ببینی ...

ان شاالله حتما اینجوری هسش ♥️

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
منم چندسال طول کشید و میدونم چ سخته خداالهی ب دل همه نگاه کنه مطمعن باش در ناباورانه ترین و دقیقا ج ...

هر جا دکتر میرم پیش هر دکتری سنو آزمایش میگن مشکلی نداری فقط بعضی وقتا کیست میزنم چون قرص مصرف میکنم برا حاملگی ،اونا تبدیل میشن ب کیست ،خودم فکر میکنم شاید تخمک آزاد نمیشه برام بخاطر همینه ،ترویید کم کار دارم ولی دکتر میگ در حدی نیست ک نتونی حامله بشی ،تخمک دارم عالی شوهرمم سالم ،سه سال ازدواج کردم از همون موقع ازدواج جلوگیری نداشتم چون ۲۷ سالم بود دیگ گفتم حامله بشم بهتره بخاطر همین جلوگیری نکردم همش در حال اقدام ،دکتر میگ طبیعیه نگران نباش حامله میشی

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسم دعا کن استرسم کم شه  ان شاالله به موقع نینیامونو بغل کنیم

من خودم عزیزم استرس رو از من ساختن خخخخخ

اینقد ک نگران و استرسی هسم الان چندروزه شکمم ازداخل یه حس کشیده شدن وسفت شدن و درد داره خفیف و نگرانم کرده و نوبت دکترمم ۹ برج دیگس و باید تحمل کنم تااون موقع

دکترم ب من کلرفنین امین داد شبی یکی واس استرس واینا نمیدونم براشما خوبه یان

وای قرصش خوبه بد نیس

توکل ب خدا کن وبسپر ب خودش و بس

من ک سپردم همه چی‌ب خودش

خودش داده خودشم نگه دارش باشه

شما با دارو دوقلو باردار شدی یا طبیعی؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
هر جا دکتر میرم پیش هر دکتری سنو آزمایش میگن مشکلی نداری فقط بعضی وقتا کیست میزنم چون قرص مصرف میکنم ...

خوب پس شکرخدا مشکلی نداری فقط استرس. ازخودت دور کن عزیزم و ارامش داشته باش‌وبهش فک نکن خامله میشی حتما

منم واست دعا میکنم این روز پنجشنبه ای ب لطف خدا وبزرگی خودش همین ماه حامله بشی ان شاالله ب حق ابروی پیامبر

من خودم عزیزم استرس رو از من ساختن خخخخخ اینقد ک نگران و استرسی هسم الان چندروزه شکمم ازداخل یه حس ...

من آی یو آی کردم 

نوبت دکتر من تازه ۱۷ مه

دکترمم اعتقادی به استرس نداره 😁میگم استرس دارم میگه واسه چی استرس داری 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
من آی یو آی کردم  نوبت دکتر من تازه ۱۷ مه دکترمم اعتقادی به استرس نداره 😁میگم استرس دارم میگ ...

اها بسلامتی

دکتر منم میگف وقتی تااینجا خودش رو رسونده بدون تااخرش میره

جنسیت دوقلو های شما چیه؟

دوتا دخترن

وای عزیزم چ خوب

خدا سلامتی بده دختر خیلی خوووووووووبه خدا ب هرکس هرکس دختر نمیده خیلی شکرگذارباش

خدا الهی سالم وسلامت واست نگه داره وب خوشی وخوشحالی بدنیا بیاریشون ♥️

خوش بحالت خونتون پر از چیزمیزای صورتی و کش وپنس و گلسرهای رنگی و لباس های صورتی مورتی میشه🥰🥰🥰♥️♥️

منم دختر د ارم شکر خدا 

وای عزیزم چ خوب خدا سلامتی بده دختر خیلی خوووووووووبه خدا ب هرکس هرکس دختر نمیده خیلی شکرگذارباش خ ...

فقط ان شاالله سالم بیان بغلمون 

عکس سیسمونی نگاه میکنم تو نت انقد ذوق میکنم که نگو 

ولی تصمیم گرفتم ۷ ماهم تموم شد برم وسایل بخرم البته مامانم اینا میخرن

مامان دوتا دخمل ناز 😍
فقط ان شاالله سالم بیان بغلمون  عکس سیسمونی نگاه میکنم تو نت انقد ذوق میکنم که نگو  ولی ...

منم مث شما ولی هنوز نخریدم منم گفتم وقتی۸ ماه شدم میرم میخرم ان شاالله