2777
2789
عنوان

وایییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 69 پست
اره سال اولمه هیچی نخوندم چون درگیر معدل بودم میدونم فردا برم یدونهه درست هم نمی‌زنم نمی دونم چ کار ...

مهم نیس درس بزنی یا نه مهم اینه یا محیط اشنا میشی بعد بقیه بچه ها رو می بینی چطور چار چنگولی دارن مینویسن انگیزه میشه برات برا تیر بخونی نگران دی نباش 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فردا کنکور داری ؟  نه اخه کلا من ادم خنثیی هستم کلا استرس معنی نداره یاهم اینجور فک میکنم نمید ...

نه منم کلاس نهمم ولی خیلی استرس دارم واسه اون موقع 🤣🙂

ولی نمیدونستم قراره انقد دوست داشته باشم:)..
عزیزم موفق باشی اتفاقا الان  تاپیک زدم ببینم کیا فردا کنکور دارن😁

مرسیی عزیزم ولی هیچی نخوندم که انشالله تیر 😂

اره خوبه  دیگه کم کم میخوام بیام بیرون اگه خدا بخواد

اره چن روزه به فکرتم دست و پات میگیرت اونجا بیا بیرون 

مهم نیس درس بزنی یا نه مهم اینه یا محیط اشنا میشی بعد بقیه بچه ها رو می بینی چطور چار چنگولی دارن می ...

ایشالله هیچکی نخونده باشه 🥺🥺🥺عین خودم البته همسنای خودم رو میگم اون پشت کنکوری ها خوندن احتمالا 

نه منم کلاس نهمم ولی خیلی استرس دارم واسه اون موقع 🤣🙂

لعنتییییی میدونییی چن سال مونده 😂😂

ایشالله هیچکی نخونده باشه 🥺🥺🥺عین خودم البته همسنای خودم رو میگم اون پشت کنکوری ها خوندن احتمالا&n ...

میدونی از چی می سوزم اینکه خیلیا مثه ما بدون امادگی برا دی میرن و میتونستیم اگه خونده بودیم یه رتبه عالی بیاریم 

2790
2778
2791
2779
2792