2777
2789
امیدوارم هیچ وقت مثل من نشی ک حرفمو ز مسخره میگیری تو از زندگی من چی میدونی ک مسخره میکنی

من جدی گفتم
انقد بیرون سرده هرچی باشه تو خونه بهتر از بیرونه
اصلا میخوای بیا پیش خودم بمون منم تنهام با پسرم 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم 

بزنگ مشاوره انلاین هم هست سرچ کن صبحت کن حمایت از خانومای بدسرپرست بی سرپرست بی پناه میکنن

به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!

بذار یچیزی بگم آروم بشی و فکر نکنی تنهایی😂

دیشب همین موقع ها داداش من گرفت منو زد جوری که حس کردم چشمم از کاسه در اومد

منم برداشتم زنگ زدم پلیس ۱۱۰

پلیس گفت آدرس بده بیایم دستگیرش کنیم یا صبح برو شکایت کن

ولی با خودم فکر کردم با اینکارا مشکل من ریشه ای حل نمیشه نشستم روضه و مداحی گوش دادم گریه کردم با خدا حرف زدم آروم شدم

بعد نشستم کلی فکر کردم تو اینترنت چرخیدم تا راهکار پیدا کنم مشکلاتمو روی کاغذ نوشتم راه های مقابله باهاشو پیدا کردم

الان اصلا برام مهم نیست دیشب چیشد انقدر آرومم و حالم خوبه

بشین فکر کن توی همون خونه و خونواده چیکار باید کنی تا آسیب نبینی و با خانوادتم کنار بیای

هیچ جا برای یه آدم امن تر از محیط خونش نیست و هیچکس خانواده نمیشه

میتونی از مشاورای سایت پرسمان هم کمک بگیری بالاخره روانشناس ها بهتر میتونن کمکت کنن

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده 

بی پناه نیستم😂🫠از دست خانوادم میخام بمیرم

گفتم شاید نیاز حیاتی داری 

به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!
امیدوارم سرت نیاد ک مسخره ام میکنی چون هیچ نمیدونی

من شما رو مسخره کردم؟

من پاسخ اون دوستمون رو دادم

عزیزم اینقدر حالت بده که همه چی رو به خودت میگیری

منم امیدوارم به آرامش برسی عزیزمن♥️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!