2777
2789
نه عزیزم بنظرم طبیعی نیست اوایلش خیلی اشتیاق دارن از اولش اینجور باشه که بده تو هم باید بری پیش ...

منم برای همین همش باش دعوا دارم.بهم میگ درست میشه زمان بگذره.ولی میدونم الکی میگ میخواد من زده نشم ازش

ولی شدم.اصلا دلم نمیخواد بهم دست بزنه حس میکنم میخواد هول هولی فقط دهن منو ببنده اصلا موقع رابطه حس خوب و اشتیاق از خودش نشون نمیده.اگرم بهش بگم دعوامون میشه اصلا درک نداره.فک میکنه من فقط فکر این چیزام.هروقت بهش اعتراض کنم دعوا میشه

کوچولوی نازم.منتظر اومدنت هستم  ❤خدایا شکرت❤️
مگه رابطه ندارید هنو دختر موندی؟بنظرم بمدت تحمل کن ببین اگه تغییری نکرد یه فکر عاقلانه کن چون اگر خو ...

اره هنوز دخترم چون انقدر بد بام رابطه میگیره ک حالت ترس پیدا کردم 

کوچولوی نازم.منتظر اومدنت هستم  ❤خدایا شکرت❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ون از ازدواج میترسم بخاطر رابطه حس میکنم خیلی چیز عجیببیه حس میکنم خانوما توش تحقیر میشن بنظرتون راسته که میگن باید امتحانش کنی تا بفهمی خوبه یا نه؟

اصلا خوبیم داره برا زن!

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
منم برای همین همش باش دعوا دارم.بهم میگ درست میشه زمان بگذره.ولی میدونم الکی میگ میخواد من زده نشم ا ...

ای بابا...

اینجوری بده

این مسائل پیچیده اس

واسه همین منم دنبال تراپیستم

مشکل همسرت میتونه روحی باشه و با حرف حل بشه

میتونه هم با چند تا قرص ساده رفع بشه

فقط میدونم که نباید این چیزا رو نادیده بگیری و ب زندگی ادامه بدی

چون یهو به خودت میای میبینی دچار فرسودگی و روزمرگی شدی

کم نیستن کسایی که سر این قضیه قرص اعصای میخورن و داغونن

حالا من و همسرم برعکسیم.اون همش هر شب رابطه میخواد

و رابطه هاشم خیلی کش میده

هر دفعه کم کم ۳ ساعت

من واقعا انرژیم میره

و نمیتونم پا ب پاش بیام

بنظرم مردا انرژیشون بیشتره توی این قضیه

تو باید حتما با یه متخصص صحبت کنی تا ببینی مشکلش چیه

رویاهای بزرگی دارم
ون از ازدواج میترسم بخاطر رابطه حس میکنم خیلی چیز عجیببیه حس میکنم خانوما توش تحقیر میشن بنظرتون راس ...

اگر عاشق بشی و طرفت رو دوس داشته باشی همچین حسایی رو هم نمی گیری 

ب این حسات هم بها نده 

اگر عاشق بشی و طرفت رو دوس داشته باشی همچین حسایی رو هم نمی گیری  ب این حسات هم بها نده

ینی میگیاگه سنتی ازدواج کنم همیشه همینم؟

ون از ازدواج میترسم بخاطر رابطه حس میکنم خیلی چیز عجیببیه حس میکنم خانوما توش تحقیر میشن بنظرتون راس ...

نه عزیزم

چرا تحقیر

ببین رابطه و ازدواج چیز خوبیه اگر که تو بتونی توی دوران نامزدی و شناخت طرفتو بشناسی

ببینی همونیه که میتونی باهاش خوش باشی یا نه

مشکل ماها اینه که توی نامزدی خیلیامون محدودیت داریم و خجالت و مسائل دیگه باعث میشه وارد بحثای جنسی نشیم زیاد

اگر بدونی طرفت توی رابطه چیا میخواد و بدونی خودت چیا میخوای اصلا تحقیر یا اذیتی در کار نیست

و خیلی هم خوبه

رویاهای بزرگی دارم
نه عزیزم چرا تحقیر ببین رابطه و ازدواج چیز خوبیه اگر که تو بتونی توی دوران نامزدی و شناخت طرفتو بش ...

همه. دوستام با دوسپسراشونم رابطه  دارن خیلی راحت

ولی من یه پسر ببینم از بیس متری در میرم میترسم شوهر کنمم همینجوری خجالتی باشم

ینی میگیاگه سنتی ازدواج کنم همیشه همینم؟

نه

سنتی هم ک باشه باید تو نامزدی خوب باهاش صحبت کنی ببینی چقدر میل جنسی داره چقدر هاته چه خواسته هایی ازت داره توی رابطه 

همه اینا رو میشه توی همون آشنایی سنتی هم بررسی کرد

رویاهای بزرگی دارم
نه سنتی هم ک باشه باید تو نامزدی خوب باهاش صحبت کنی ببینی چقدر میل جنسی داره چقدر هاته چه خواسته ها ...

کلا حس میکنم  شاید خیلی بدنم جذابیت نداشته باشه براش 

وقتی خودمو تو حالت عادی میبینم خیلی نکران این چیزام میشم

همه. دوستام با دوسپسراشونم رابطه  دارن خیلی راحت ولی من یه پسر ببینم از بیس متری در میرم میترس ...

بنظرم با یه پسر دوست شو

نه صمیمی و در حد رابطه

در حد صحبت و قرارای ساده

این دوری از پسرا میتونه ریشه روانی داشته باشه

شاید برگرده به زندگی خانوادگیت

به روابط اطرافیانت با همسراشون

به برداشتت از جنس مرد

و خیلی چیزای دیگه که چون من نمیدونم و نمیشناسمت نمیتونم بگم .ولی خب در کل باید اول با زنانگی خودت آشتی کنی تا بتونی رابطه خوبی با یه مرد برقرار کنی.امیدوارم عشق واقعی رو تجربه کنی🩷

رویاهای بزرگی دارم
بنظرم با یه پسر دوست شو نه صمیمی و در حد رابطه در حد صحبت و قرارای ساده این دوری از پسرا میتونه ر ...

اره دقیقا نظر خودمم همینه همه بهم میگن تو که خیلی خوش امدامی خوشگلی اخلاقتم اوکیه چرا حتی با یه پسر حرف نمیزنی نمیدونم چرا اینجوریم غک کنم بخاطر خانوادمه 

کلا حس میکنم  شاید خیلی بدنم جذابیت نداشته باشه براش  وقتی خودمو تو حالت عادی میبینم خیلی ...

وقتی عاشق روحت بشه بدنتم در نظرش قشنگترین بدنه

برو ببین همه مردایی ک عاشق زنشون هستن زنشون باربی و هیکل خوشکل و قیافه قشنگه؟

نه اصلا...

باید روی اعتماد بنفست کار کنی

توی نت راهای افزایش اعتماد بنفس و تقویت عزت نفس رو سرچ کن یا کتابایی در این زمینه رو بخون

رویاهای بزرگی دارم