2777
2789
عنوان

کنکوریااا

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
تاریخ

تاریخ خیلی درس قشنگیه

من رشتم تجربیه ولی تاریخ و فلسفه دوس دارمم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه تنها میرم چون نمیتونه بیاد  ولی بیاد قوت قلبه

اخی چه بد

موفق باشی عزیزم اشکال نداره

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

اون روز امتحان ترمیم داشتم بعد از جلسه اومدم بیرون منتطر دوستم وایسادم چون برف میومد رفتم تو اتاقک حیاط ک مادرا نشسته بودن اونجا اصلا گریم گرفته بود بخدا طفلک خانواده هامون یکیشون میگفت دو قدم نمیتونم راه برم از درد زانو بخاطر دخترم اومدم اونیکی میگفت انقد استرس دارم برای دخترم خدا کنه امتحانشو خوب بده

تو اون اتاقک کوچیک سرد وایساده بودن همشون حدود دو سه ساعت بخطر دخترشون دلم گرفت گفتم ما واقعا هرچقدرم تلاش کنیم جبران زحمتاشون نمیشه 

اگه مادرت میخواد بیاد بزار بیاد ب حرف بقیه توجه نکن اون کلی استرس داره الان تو ذوقش نزن گناه داره 

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

تاریخ خیلی درس قشنگیه من رشتم تجربیه ولی تاریخ و فلسفه دوس دارمم

من کارشناسی فلسفه بودم چون تاریخ دوس داشتم اومد این رشته بعد هدفم تهران بود همه میگفتن نمیتونی ولی خب تونستم 

وطن فروش نباشیم  
من به علت دوری راه باید کله سحر راه بیفتم😑

منم ۵و نیم زنگ گذاشتم که یه ربع به هفت بریم

بر ماهم دوره تقریبا

اون روز امتحان ترمیم داشتم بعد از جلسه اومدم بیرون منتطر دوستم وایسادم چون برف میومد رفتم تو اتاقک ح ...

اره منم دلم میسوزه و ناراحتم 

مامان من تنهایی منو ب این جا رسوند

ارزوها داره برام

اونوقت من

اتفاقا رفتم بغلش کرد گفتم بیا اگ دوست داری 

منم ته قلبم دوس دارم تو بیای

من کارشناسی فلسفه بودم چون تاریخ دوس داشتم اومد این رشته بعد هدفم تهران بود همه میگفتن نمیتونی ولی خ ...

چقد خووووب موفق باشی

اره منم دلم میسوزه و ناراحتم  مامان من تنهایی منو ب این جا رسوند ارزوها داره برام اونوقت من ...

قدرشو بدون واقعا اینجور مادرا طلان

من همکلاسی داشتم از اونایی ک رتبه بیار بود واقعا رفت سر جلسه و برگشت مادرش هنوز خواب بود اصلا اند خیالش نبود دخترش کنکور داره 

من همه کنکورام تنها رفتم مادرم نتونست بیاد خیلی بد بود 

طفلکیا تنها خواستشون موفقیت ماس انشالله ک روسفیدشون کنیم موفق باشی گلم❤️

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

قدرشو بدون واقعا اینجور مادرا طلان من همکلاسی داشتم از اونایی ک رتبه بیار بود واقعا رفت سر جلسه و ب ...

مامانم عشقه منه

خیلی دوس دارم و سعی میکنم چیزی ک میخواد باشم ولی گاهی نمیشه واقعا

مامانم عشقه منه خیلی دوس دارم و سعی میکنم چیزی ک میخواد باشم ولی گاهی نمیشه واقعا

تا جایی ک میتونی سعیتو بکن  بقیش اگه نشد اشکال نداده

فردا بری اونجا میبینی بودن مامانت چقدر بهت ارامش میده من بعد کنکور اوموم بیرون همه مادرا اومدن بچشونو بغل کردن حالشو پرسیدن ولی من اون وسط تنها ی حس عریبی بهم دست داد فردا قبل رفتن سر جلسه محکم مامانتو بغل کن همچنین اومدی بیرون کلی حالت خوب میشه

تا جایی ک میتونی سعیتو بکن  بقیش اگه نشد اشکال نداده فردا بری اونجا میبینی بودن مامانت چقدر به ...

چشم حتما

انشالله مادرتوهم سلامت باشه همیشه سایشن بالا سرت باشه عزیزم

انقد انرژی منفی نده باباا من خودم از استرس دارم میترکم با اینکه میخوام ازمایشی بدم

بیخیال استرس  چ ؟

ریلکس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.