2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد چون : ایرانی هارو تحقیر کرد و بهشون صفت فقیر داد. :) 

خودش بعدا گفت من نگفتم و صفحمو حک کرده بودن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یدب دب😂😂😂😂😂

همین یادم بود بمولا🤧😂😂

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
خودش بعدا گفت من نگفتم و صفحمو حک کرده بودن

داستان خرید بلیط های کنسرتش توسط بیژن پاکزاد روشنیدی؟ اونکه واقعی بود! 

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸
تا دیدمش کل آهنگ پلی شد تو مغزم 😂😂😂

فقط همین اهنگه رو بلد بودم🌚😂همیشه هم همینجوری تو ذهنم میخونم یدب دب و دلَّ🤧🤧

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
فقط همین اهنگه رو بلد بودم🌚😂همیشه هم همینجوری تو ذهنم میخونم یدب دب و دلَّ🤧🤧

آره به یه دب دبش که رسیدم با حالت شعری خوندمش😂😂

نه چندتا دیگه هم داشت پی ام سی موزیک ویدیو هاش رو پخش میکرد😂😂😂😂 یه جا معشوقش نابینا بود 

هعی یادش بخیرررررر