2777
2789
عنوان

عکس بیبی چکم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 25 پست
آزمایش بده به نظرم مطمئن شی. ان شاالله که خیره عزیزم

بنظرت احتمال بارداری هست؟؟؟

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

معلومه که مثبته  مبارک باشه عزیز دلم

ممنونممم مرسی عزیزززم

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
بلهههه بلهههه مباااارکهههه عزززیییزم💜💜💓🧡💛🤍♥💕💖🫂🫂

مررررسییی گلم 😘

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
مبارکههههه هورااااا  منم دعا کن باشه عزیزم  😭 محتاج دعاتم  انشاالله بارداری عالی ...

مرسی عزیزممم ان شاالله خدا صدای دل پاکتو بشنوه قسمت شما هم بشه 😘😘

مبارکه گلم.انشاالله به سلامتی بیاد بغلت.خیلی خوشحالم و تبریک میگم بهت. برای من و بقیه منظرها هم دعا ...

ان شاالله ان شاالله خدا دامن شما و همه منتظرارو سبز کنه عزیزم ممنون از تبریکتتت

بنظرت احتمال بارداری هست؟؟؟

من خودمم دیشب لکه بینی داشتم فکر کردم پریود شدم ولی تا الان هیچ خبری نشد فقط همون لک بود .دیگه صبح تا حالا مونده بودم بیبی بزنم یا نزنم ...حالا فردا صبحم دوباره میزنم مطمئن شم. شما هم یبار دیگه بزن اگر منفی بود به نظرم اول با دکتر مشورت کن شاید دکترم پیشنهاد آزمایش بده.

من خودمم دیشب لکه بینی داشتم فکر کردم پریود شدم ولی تا الان هیچ خبری نشد فقط همون لک بود .دیگه صبح ت ...

باشه گلم ممنون جواب دادی،ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و بسلامتی بچت رو بغل کنی،حالتو خریدارم عزیززززم

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️