2777
2789

منم دخترم تو۱ ماهگی به خاطر بی کفایتی دکترا بیمارستان فوت کرداگهبودش الان۹سالش بود هنوز چشماشو مه وقتی بهش شیر میدادم زول میزد نگاهم میکرد یادم نرفته خیلی سخته

به حکمتش دل بسپار(خدا)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سقط خيلي دردناكه منم ي ماه قبل ٤ ماهگي سقط داشتم هنوزم دارم ميسوزم

برای چی سقط میشن؟ 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

😔

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

منم دخترم تو۱ ماهگی به خاطر بی کفایتی دکترا بیمارستان فوت کرداگهبودش الان۹سالش بود هنوز چشماشو مه وق ...

بمیرم برات 

دارم پسرمو شیر میدم داره نگاه می‌کنه بهم گریم گرفت

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
بیمارستانم میخوان ببرنم واسه کورتاژ خیلی درد و خونریزی دارم میشه دعام کنید

با آرزوی سلامتی و شادی برات عزیزدلم 

مادر منم همین اتفاق براش افتاد ولی بدتر داداشم هفت ماهه بدنیا اومد و یه هفته بعد مرد مادرم رفت کورتاژ 

لوله هاشو هم بست بعد ده سال باز کرد با اصرار های من یه بچه آورد 

اگه الان داداشم زنده بود ۱۶ سالش بود 

مادرم تا سه ماهه فقط گریه میکرد مامانم عاشق چای حتما باید روزی ۲ تا بخوره ولی سه ماه تمام چای نخورد یعنی هیچی نخورد کل خونه رو پرده سیاه کشیده بود و فقط گریه میکرد 

میخواستم بهت بگم بزای ازدواج سوره زخرف رو ۴۰شب بخون هنوز به ۴۰شب نرسیده ازدواج میکنی.حبرش رسید منو ص ...

واقعا درسته؟

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
میخواستم بهت بگم بزای ازدواج سوره زخرف رو ۴۰شب بخون هنوز به ۴۰شب نرسیده ازدواج میکنی.حبرش رسید منو ص ...

عزیزم خودت نتیجه گرفتی  ؟  یااطرافیانت؟

نزدیک ۲۵ روزه دارم زیارت عاشورا میخونم

تموم ک شد میخونم

مشکلم اینه چله ک میگیرم شک دارم نتیجه بده براهمین نمیدونم‌نتیجه داشته باشه یانه  چون اعتقاد و باور قلبی مهمه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)