خیلی هم خوبه اتفاقا وسیله خاصی هم نمیخواد میتونی بخری خودت درآمد کسب کنی فقط باید یه مدت کلاس بری قبلا شنیده بودم با 20 الی 30 میلیون میشد گرفت الان اطلاع ندارم.اگه یاد بگیری کلاس بری خیلی ها نیاز دارن میتونی باهاشون درصدی کار کنی
به طور کلی اگر داری میری دنبال این قضیه و میری جاهای مختلف تست میدی به نظر من اگر صحبت از پول دادن کردن یا پول نخواستن و جور دیگه خواستن سو استفاده کنن حواست باشه دیگه...من شنیدم که میگم،خواهرم منشی صحنست،نمیگم نرو دنبالش ولی حواست باشه...
یه محیط کاری برو ک جمع خانما باشه گلم.اگه علاقه داری برو کاشت و طراحی ناخن این چیزها ولی تو محیط مرد ...
ووای کاشت ناخن رو پیشنهاد نکن به این بنده خدا عزیزم من بیچاره رفتم کلیییی وسایل گرفتم ماده لیکوئیدش ریه ام رو نابود کرد ۷ روز تقریبا بستری بیمارستان بودم
من تو یه موسسه ای هنرجو بودم و یه روز یه تهیه کننده که اسمش آقای بهمنی بود اومد موسسه که هر چند وقت یه بار میومد و از بازیگرای جدید تست میگرفت.من تست دادم و واقعا هم سنگ تموم گذاشتم و خیلی از کارم خوشش اومد منم خرکیف که موقعیت خوب برام جور شد .یه روز یکی از مدیر های موسسه بهم پیشنهاد دوستی داد منم رد کردم چون هدفم چیز دیگه بود ببین جلوی من پروندم رو پاره کرد انداخت سطل آشغال .من از اونجا تا خونه فقط گریه کردم.دیگه زنگ زدم و با آقای بهمنی شخصا تمرین میکردم آخر سرم بعد خیلی تلاش فهمیدم بابا این خودشم دنبال یه نقش یه دقیقه ای میگرده خودش هلاکه .سن بابام رو داشت ولی به هیچ جا نرسیده بود .بازیگری فقط باند بازیه به خودشونم رحم نمیکنن .
من تو یه موسسه ای هنرجو بودم و یه روز یه تهیه کننده که اسمش آقای بهمنی بود اومد موسسه که هر چند وقت ...
انقدر دختر پسرا دیدم که استعداد دارن تلاش میکنن مخصوصا اوناییکه تئاتر بازی میکنن یعنی زندگیشونو میزارن پاش .ولی کوووو. من تازه دیپلم گرفته بودم رفتم یه موسسه تو محل خودمون آموزش میدیدم خانمی که به من یاد میداد خودش خدای استعداد بود کارش حرف نداشت .پس چرا موفق نمیشن .چون راهی ندارن .برام خواستگار اومده بود بهش گفتم و گفتم نمی خوام ازدواج کنم چون واقعا دنبال هدفم بودم بهم گفت ازدواج کن وضع مالیش هم که خوبه .من خیلی از این حرفش ناراحت شدم بعد از سه سال فهمیدم بابا راست میگفته تو این کار جز هدر رفتن عمر چیز دیگه ای نداره.بازیگرا دیدی از حرفه ی خودشون بد میگن همش راسته من باور میکنم .شاید عده معدودی خوب باشن
منم دوست داشتم برم گفتم یکی از اتاقای خونه رو واسه این کار برمیدارم اما همسرم انقدر بهونه آورد که منصرف شدم همسر من نمیخواد دستم تو جیب خودم باشه .این کوته فکریه کامله