2777
2789
عنوان

🙂کی دلش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 45 پست
چقدر اون شب خندیدیم  😂 بعد هر حرفی  ک میزد نی نی یار تگ میکرد 😪😂

من که مردمو زنده شدم 😂😂😂 واس منم تگ کرد 

امروزم بکلی خندیدم نبودی یه نفر تاپیک زده بود که یه اقا بهش درخواس داده اونم قبول کرده بود بعدش نی نی یارو گف بیا بترکونش 

همه بهش گفتن که چرا خو قبول کردی لغو میزدی 

همه کاربرا رو به فوش بست یه فوشای بدی میداد 

یکی گف کرم داشتی قبول کردی من ریپ زدم گفتم فقط اون کرمت 😂😂 

اسی اومد منم به فوش کشید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من که مردمو زنده شدم 😂😂😂 واس منم تگ کرد  امروزم بکلی خندیدم نبودی یه نفر تاپیک زده بود که ی ...

وای 😂😂😂😂😂 اگ تاپیک خوب دیدی تگم کن

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

😑😑هیع

مامان بابام خونه دادن جهاز دادن از شوهرش جدا شده خرج دانشگاشو میدن خرج خودش، شوهرش ی قرون نمیداد چی میشد مخصوصا اخرا! منه بدبختو دم امتحاناتم میکشوند خونش که خانم از دست شوهرش رگشو زده! حالا جدا شده میگه من بیشتر میخوام حقمو ازتون نگرفتم شما بیشتر دارید هفته ای سه بار میگه بریم بیرون چون من پول واحد خودم دارم بابام براش خوراکی خریده باز اومده ی نایلون دیگه ببره میگم نبر بزا باشه الان ی نایلون داری بهش برخورده زنگ زده جیغ جیغ به مادرم تو اینو پررو کردی! تازه میگه شوهرم خوب بوده بنده خدا 10 سال عذاب داده بودش🙄تو بودی چی میگفتی! خیلی دلم گرفته سر هرچی میگفت تو میخوای زندگی من از هم بپاشه بیام ور دل تو من خر بازم هواشو داشتم باج سیبیل میدونه محبتمو! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
مامان بابام خونه دادن جهاز دادن از شوهرش جدا شده خرج دانشگاشو میدن خرج خودش، شوهرش ی قرون نمیداد چی ...

خواهرت اینطوره ک تا ارنجم دستتو بکنی تو عسل فایده ندارع براش  دستت نمک نداره 

دامادتون دوماد سرخونه بوده؟ 😐😐😐

خواهرت اینطوره ک تا ارنجم دستتو بکنی تو عسل فایده ندارع براش  دستت نمک نداره  دامادتون دو ...

دقیقا مادرم به همین خاطر ازش بدش میاد منم همینطور قطع رابطه کردم باز ول کن نیست درست نمیشه! آره بابا، صدا دادش تا خونه ما میومد! حالا میگه نه ادم خوبی بود! ادم انقد خول بی چشم رو تازه اون هیچی وظیفه میدونه با پسره بود ی قرون خرج نمیکرد الان انتظار داره همه کار کنه هیچ محدودیتی هم نداشته باشه! من که قیدشو زدم! خیلی در حقم بد کرد! امشب گفت بدجنسی کنی چاق میشی خودش افسرده شده بود 100 کیلو شده بود من حرفی بهش نزدم حالا من شدم 74 بدجنس شدم! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
دقیقا مادرم به همین خاطر ازش بدش میاد منم همینطور قطع رابطه کردم باز ول کن نیست درست نمیشه! آره بابا ...

همون قطع ارتباط بهترین راهه

همون قطع ارتباط بهترین راهه

دقیقا ول کن نیست که ولی خوشم نمیاد از رفتارش! فک نمیکردم خواهرم اینطوری باشه حس بدیه ولی نباشه راحتترم. 

دقیقا ول کن نیست که ولی خوشم نمیاد از رفتارش! فک نمیکردم خواهرم اینطوری باشه حس بدیه ولی نباشه راحتت ...

والا طوری ک تو گفتی منم خوشم نیومد

والا طوری ک تو گفتی منم خوشم نیومد

آره دیگه منم تازه فهمیدم منو واس حمالی میخواد کار! از هنه خانواده هم عقده داره! خداروشکر! نگم بهت چه اعجوبه ایه ولی واس غریبه خوب 😂ولش کن میگذره انقد ادم خائن و درو دیدم حالم بد شده خودتو عشقست گل بندر اینا میگذره! 

آره دیگه منم تازه فهمیدم منو واس حمالی میخواد کار! از هنه خانواده هم عقده داره! خداروشکر! نگم بهت چه ...

کارش گیرع طرفتون میاد تا خوشه نیستش حتما

صدرصد میگذرع❤

کارش گیرع طرفتون میاد تا خوشه نیستش حتما صدرصد میگذرع❤

اون که صد در صد! ولی انتظار دارع علاوه بر تمام خرج و مخارج من تو این گرونی هفته ای سه بار بریم بیرون و من حساب کنم! جالبه پسره ماهی ی بار بزور میبرد یا اصلا نمیرفتن! دقیقا دلم خیلی پره قربونت 😅ولش کن شب خوش مرسی گوش دادی

چیشده🥲

با همسرم برای اولین بار بحثم شده .. هردو تو قیافه ایم. ۴ ماهه عروسی کردم این اولین بار بود این طوری میشد

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه کارگاه شکلات سازی کوچیک دارم ممنون میشم اگ پیج اینستاگرامم رو ببینید و فالو کنید♥️ @chooco__my