2777
2789
عنوان

کسایی ک تو فکر خونه تکونی ان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت معنای خونه تکونی رو نفهمیدم چون به شخصه هفته ای دوبار کابینتا رو تمیز میکنم هر روز دستشویی میشورم هفته ای دوبار حمام میشورم.کمدا هم تقریبا هر روز جمع آوری میکنم پتو هم ماهی دوبار میشورم.نهاااایت واسه عید پرده بشورم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

از الان شروع کنم تمیز کردنو تا عید خونه ده بار کثیف شده بهترین کار همون دو هفته به عیده 

خونه ما کوچیکه راحت تمیز میشه فرشم یدونس بقیشو میخوام جدید بگیرم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من دارم اسباب کشی میکنم تقریبا کارام‌تمومه عید امسال فقط بیرون و بازار 🤤🤤😍

منم اسباب کشی داشتم فقط یه اتاق مونده تموم بشه، منم راحتم برای عید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من از هفته قبل شروع کردم پرده اتاق خوابا قالیچه دو تا ظرفای بوفه دوتا پتو  فردا هم دو تا کابینت ظرف رو میارم بشورم و یخچال تمیز کنم

تا آخر بهمن تموم کنم چون هم اواسط اسفند عروسی داریم هم هم دو فروردین زایمان دارم 

چجوری ماهی دوبار پتو میشوری

تو ماشین لباسشویی.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

من اگه ازدواج کنم هیچ وقت اینجوری مامانم استرس و هول خونه تکونی داشت رو ندارم و نمیکنم

همهههههههه چیو میریزه بیرون 

کابینتا 

کمد همه چی

اخرشم میناله دستم درد میکنه کمرم درد میکنه

دیوارا رو میگم یکی بیاد تمیز کنه هرچقدم شد

ملافه ها پتوها و روکشها

فرش ها و پرده ها 

تمام

پتوهات که نابود میشن اینجوری

نه بابا ۱۲,ساله دارمشون مثل روز اول