2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 26 پست
رفتیم عزیزم مگه میشه بعد دوسال نرفته باشم؟؟؟ همسرم مشکل تحرک اسپرم داره دکتر گفت تا عید نشد بریم آ ...

دارو گیاهی بده شوهرت بخوره بخدا اینا همش بخاطر اون واکسنای کرونا بوده مگه خودشون نگفتن میخان عقیم کنن ایرانیارو

یا رب نظر تو برنگردد🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شالله  توکل به خدا اگر باردار بشم صلاح و مصلحت خداست اگر نشم هم مصلحت خودشه فقط دلم نمیخاد ...

افرین منم امروز اینو گفتم به شوهرم که خدا مصلحت بدونه میده

یا رب نظر تو برنگردد🤲
نه سونوگرافی رفتم و آزمایش هورمونی دادم خوب بود منم چندتا مکمل داده بهم دکتر 

ایدفعه به دکترت بگو برات بتویسه که خیالت جمع باشه لوله ها گرفتگی نداره چه دارویی میخوری

یا رب نظر تو برنگردد🤲
ایدفعه به دکترت بگو برات بتویسه که خیالت جمع باشه لوله ها گرفتگی نداره چه دارویی میخوری

این مطالب بخون برای تقویت اسپرم وتخمک و زود باردار شدن و هوش و زیبایی و اخلاق و... داره 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡