2777
2789
عنوان

زلزله اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 20 پست
@miss_maaahsaaa     مهسا خووووبی چخبر ازاون طرف

نهههههه خوب نیستم از زیر خروار ها آوار دارم واست پیام میزارم😢

اکسیژن ندارم جام تنگه یکی از پاهام روش یه سنگ گنده افتاده سرم ضربه خورده دستم شکست کمرمم از وسط نصف شد موسمم توش یه چوب گنده رفته عزراییلم اینجا منتظرم وایستاده ببینه کی بتنه اد دس مه مو.. بیره😂

خلاصه ک  من بمردمه😂😂

خوبم عشقم سمت ما اصلا زلزله نیومده بود ساری اونورا لرزید تو خودت خوبی؟خسارت نزد بهتون ک؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
نهههههه خوب نیستم از زیر خروار ها آوار دارم واست پیام میزارم😢 اکسیژن ندارم جام تنگه یکی از پاهام ر ...

شفت سسسسگگگگ😂😂😂😂

ولی وحشتناک بلرزون زدیم ما😂

خسارت 😥اره😥شمعدونم شکست😂😂😂

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شفت سسسسگگگگ😂😂😂😂 ولی وحشتناک بلرزون زدیم ما😂 خسارت 😥اره😥شمعدونم شکست😂😂😂

😂😂😂عا جااان

ای بابا🤕نچ حیف شد ک

چخبرررر کم پیدایی کله سوخته ملومه کجایی چیکار میکنی اصلا

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😂😂😂عا جااان ای بابا🤕نچ حیف شد ک چخبرررر کم پیدایی کله سوخته ملومه کجایی چیکار میکنی اصلا

بعد ی هفته اومدم ببینا😬

اصن یادم میره بیام😂

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

یه دختر خانومی هستن 

تو یه روستای دور افتاده زندگی میکنن یکی از اشناها هستن 

بیست سالشونه دختره پدرشون فوت شده با مادرشون زندگی میکنن 

دوتایی میرن راه پله و اینا تمیز میکنن هیچوقت ندیدم برای عید لباس موقر و خوبی تنش باشه بنده خدا 

اگر لباسی دارید ک مناسب باشه ک نمیخواید خواهش میکنم بدید به این دختر ثواب داره 

پول نقد ندید اصلا چون ممکنه شک و شبه به‌وجود بیاد 

اگر خواستید لباسی براشون بفرستید درخواست دوستی بدید تا آدرس بدم بهتون 

دم عیده دل یک نفرم ک شاد بشه کلی برکت میاد تو سفره هاتون

بعد ی هفته اومدم ببینا😬 اصن یادم میره بیام😂

😒😒😒😒😒

اره دیگ رویا خانووووم

مارو فراموش میکنی دیگ😒

مارو دور ننداز ما اونقدرام بدرد نخور نیستیم😒🖕🏽