2777
2789
عنوان

چرا بعضیا کیک تولد و اینا رو سفارش میدن به خانگی ها؟قنادی که دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 26 پست

اتفاقا خانگی گرون تره چون خامه و تخم مرغ و همه چیزشون تازه است و اگه خونگی بخوری اصلا نمیتونی بیرونی ب لب بزنی

من یه مدت تو کارگاه قنادی کار میکردم کلی مواد میزنن قاطی خامه و خامه اون طعم اصلی رو از دست میده 

حتی ب جای تخم مرغ ژل فلوکسی خطرناک میزنن ب کیک تو قنادی ها

خانگی ها پر از فیلینگ های خوشمزه هم هست

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

کیفیت و تازگیش خیلی واسم مهمتره نسبت به قیمت. قنادیا فیلینگ رو پرملات اصطلاحا کار نمیکنن که وزن کیک بالا نره بعدشم امکان انتخاب فیلینگ های متنوع نداری معمولا. اگه بخوای سفارشی واست بزنن تقریبا هم قیمت خونگی ها درمیاد ولی از لحاظ وزن دستت باز نیست باید وزن بالا سفارش بدی

خونگی ها محدودیت وزن فیلینگ و طعم اسفنج رو نداری و پخت روز تحویل میگیری

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
ولی من کیک هلی بیرون واسم خوشمزه تره البته از قنادی های خیلی خوب و با کیفیت

قنادی های سمت ما اصلا مزه نداره کیکاش ،گردوی سیاه  کهنه و بدمزه چندتا دونه میزارن، کیکشم که کهنه و بیات ، اصلا نگم بهتره😐

من از  قنادی های خوب  میخرم همیشه هم تازه است هم بنظرم خوشمزه تره

ولی بعضیا خانگی رو ترجیح میدن که البته گرون ترم هست ولی فیلینگ و تزئین و طعم اسفنج کیک و میزان خامه همه چی رو میتونی مشخص کنی کاملا باب میل خودت 

خونگی تازه ست گردو و موزش خیلی زیاده ،کلا طعمش زمین تاااااا آسمون با کیک قنادی فرق میکنه ولی گرونتر ...

خوب منم به قنادی بیشتر پول دادم واقعا عالی درست کرد هم موز هم گردو هم شکلات و به حدی بود که هیچ جا همچین کیکی نخورده بودم مهمانها هم واقعا خوششون آمد با این وجود از خانگی باز ارزون تر شد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞