هیچ کی درکم نمیکنه.من دختر شاد و قوی بودم که دو ماهی هست افسردگی دارم ولی هیچ کس منو نمیفهمه و بهم میگه که باید خودتو و حالتو خوب بگیری حتی مسخره هم میکنن نا گفته نمونه ژنتیکی سابقه بیماری افسردگی داریم نمیدونم چیکار کنم به خصوص تو فصل سرما حالم خیلی بد میشه خیلی بد
شهرمون مشاور خوب نداره رفتم پیش مشاور میگه کتاب بخون برو سفر برو تفریح که از همه ی اینا من فیلم دیدن ...
مشاوره تلفنی بگیر از مشاوری که حرفه ای هست. برای خودت هدف بزار. هرچیزی که باعث میشه حس خوشحالی کنی و رضایتمند بشی بنویس و سعی کن خودتو به اون عوامل شادی زا برسونی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکتر تشخیص اختلال افسردگی براتون دادن؟چون غم و اندوه و بی حوصلگی زیاد با اختلال افسردگی فرق میکنه گاها افسردگی به مرحله ای میرسه که دیگه خود شخص نمیتونه کاری براش بکنه