2777
2789
عنوان

حال بدم رو به هر کی میگم نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 26 پست
شهرمون مشاور خوب نداره رفتم پیش مشاور میگه کتاب بخون برو سفر برو تفریح که از همه ی اینا من فیلم دیدن ...

مشاوره تلفنی بگیر از مشاوری که حرفه ای هست. برای خودت هدف بزار. هرچیزی که باعث میشه حس خوشحالی کنی و رضایتمند بشی بنویس و سعی کن خودتو به اون عوامل شادی زا برسونی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه درسم تموم شده بیکارم 

راست میگن باید خودت حالتو خوب کنی 

برو بیرون پیاده روی کن هوای آزاد بخوره بهت 

مشاوره برو راه حلیم نده حرف میزنی و حالت بهتر میشه 

کارایی انجام بده که علاقه داری 

آهنگ بذار برقص 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

دکتر تشخیص اختلال افسردگی براتون دادن؟چون غم و اندوه و بی حوصلگی زیاد با اختلال افسردگی فرق میکنه گاها افسردگی به مرحله ای میرسه که دیگه خود شخص نمیتونه کاری براش بکنه 

منم..  نمیتونم حالمو نشون بدم  نمیدونم چرا اینجورم خونوادمم نمیدونن چقدر حالم بده خیلی خود ...

منم خانواده ام نمیدونن ولی مادرم خیلی اذیتم میکنه تحقیر و سرزنش و فحش...هم خودم تو فشارم هم فشار مادرم رومه

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
منم خانواده ام نمیدونن ولی مادرم خیلی اذیتم میکنه تحقیر و سرزنش و فحش...هم خودم تو فشارم هم فشار ماد ...

من بخاطر حالم نمیتونم درس بخونم و کنکوریم ولی درکم نمیکنن خونواده ام همینجورین.. دقیقا ..

میییننم گریه تمیکنم و نشون نمیدم حالم بده و سرم تو گوشیه فک‌ میکنن از خوشیمه

من بخاطر حالم نمیتونم درس بخونم و کنکوریم ولی درکم نمیکنن خونواده ام همینجورین.. دقیقا .. میییننم گ ...

صبر 

میگن همه اینا درسه برای رشدمون 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚