2777
2789
عنوان

🐘تر*شکن

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 33 پست
عزیزمممم آره رفع فی*لتر شدن اصلا من حوصلم سررفته گفتم یه چیزی بگم

شوخی نیست از دیشب شروع شد چرا سریع جبهه میگیری 

گوگل پلی و دیسکور رفع شد توی بعضی از نقاط کشور اینترنت رایتل رفع شد اینستا و واتساپ گفتن تا چند روز دیگه‌ کامل 

من کاملا واتساپم بدون فیلتره امروز

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بااجازه استاتر خانوما من میخوام اینستا نصب کنم خیلی واجبه ولی مایکت و بازار و حتی گوگل نمیاره اصلا ک ...

عزیزم ببین جوریه که برای نصب 🐘تر*شکن باید 🐘تر*شکن داشته باشی 😂

از گوگل پلی میشه دانلود کن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱
گوگل پلیم کارنمیکنه نمیدونم شاید بخاطر رمز ایمیل و اینا باشه 

نه عزیزم فی.لتر بود دیشب رفع فی.لتر شد برای رایتل 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

شوخی نیست از دیشب شروع شد چرا سریع جبهه میگیری  گوگل پلی و دیسکور رفع شد توی بعضی از نقاط کشور ...

عه جدی نمیدونم والا گفتن گوگل پلی رفع شد که باز گفتن 🐘 شد برای منم بدتررررشده امیدوارم🙁

نه عزیزم فی.لتر بود دیشب رفع فی.لتر شد برای رایتل 

مگه برا استفاده از گوگل پلی حساب کاربری و رمز ایمیل و اینا نمیخواد؟ اخه الانم امتحان کردم نیاورد

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

X v.pn Swing v.pn free v.pn

مرسی گلم 

اولی دانلود نکردم 

دومی برام خوب نبود 

سومی عالی بود وصل میشد اول الان هفته ای یک بار شاید بشه 

نه بخدا دور جونت بیمار که نیستم حرف الکی بزنم عزیزم  خودمم باورم نمیشد رفتم داخل دیدم همه زدن ...

حالا دیگه نمیدونم 

گفتن خلاصه رفع میشه منم امروز بدون فی.لتر وارد شدم 

دیشب هم خبر اومد رفع میشه پلتفرم ها

نه بخدا دور جونت بیمار که نیستم حرف الکی بزنم عزیزم  خودمم باورم نمیشد رفتم داخل دیدم همه زدن ...

عهههه واقعا نمیدونستم من فقط گوگل پلی شنیدم که واسه خودم نشد گفتم حتما نشده چون رایتلم ندارم و اینا خب خدارشکر اگه اینجوریه واقعا😁

عهههه واقعا نمیدونستم من فقط گوگل پلی شنیدم که واسه خودم نشد گفتم حتما نشده چون رایتلم ندارم و اینا ...

منم نبودم 

دیشب کل فضای مجازی ترکید بابتش منم خوشحال شدم واقعا الان واسه من گوگل پلی باز نمیشه که گفتن رفع میشه نگران نباشید تا روی همه ی اپراتور ها بیاد 

منم نبودم  دیشب کل فضای مجازی ترکید بابتش منم خوشحال شدم واقعا الان واسه من گوگل پلی باز نمیشه ...

اهان اره حالا اوکی میشن

اهان اره حالا اوکی میشن

آره خدایی خیلی کسب و کار ها نابود شدن 

منم نبودم  دیشب کل فضای مجازی ترکید بابتش منم خوشحال شدم واقعا الان واسه من گوگل پلی باز نمیشه ...

عزیزم رفع فیل*تر شدددد؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز