2777
2789
عنوان

جنین ۵ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 24 پست
خدا ببخشش عزیزم چه خوب..متاسفانه برای من ک میگن مشکل داره راستش امروز بازم قراره سونو بدم که خی ...

عزیزم بهتره چند تا جای مختلف بری و مامان منم همون جایی رفته بود که معروف و معتبر بود🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای این میگم که داداش خودمم گفتن ناقصه و فلانه و اصلا جنین و نیست و ... مامانم هر کار کرد که بندازه ...

الهی

کاش برای منم اینجوری بود؛(حالا امروزم وقت سونو دارم باید ببینیم نتیجش چی میشه ولی چندتا دکتری که رفتم اینو میگن ..:( 

الهی   کاش برای منم اینجوری بود؛(حالا امروزم وقت سونو دارم باید ببینیم نتیجش چی میشه ولی چندت ...

انشاءالله هرچی به صلاحته بشه گلم ❤️شما دوباره مادر میشی مادر چند تا نینی خوشگل و ملوس🥰

سلام عزیزم خواهر منم دقیقا مثل تو نمیدونست و یه سری امپولایی مصرف کرد و بعد فهمید حامله آنقدر ناراحت ...

متاسفانه خیلی بده :)نتونسته این اتفاق بیوفته خدا به خواهرتون صبر بده گلم

سلام دوست عزیز یه سوال درباره تاپیک تون  شما موقعی که سقط کردین جنین ۵ ماهه رو سخت بود و اذیت ...

سلام بچه که سخت  بود  سختی خودشو داره به هر حال از ۵ ماه به اونور میشه زایمان ولی مثل زایمان واقعی نیست بچه هنوز خیلی کوچیکه تازه برای من ناقص بود و با آمپول فشار و کمک پرستار اومد بیرون باز بستگی داره به بقیه