2777
2789
عنوان

فالگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست
یک مدت کوتاه برای تزکیه ی روح داشتم 

میشه درمورد کار خواهرم  که رییسش داره اذیتش میکنه چیزی بگی بدونم عاقبت چی میسه؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره کل طالع فرد تاپایان عمر اما چون مرگ دست تقدیره مشخص نمیکنه..فقط تاپایان عمر رو میبینه

مثلا به من سال ۹۲تا ۹۵یه فردی رو میگفت باهاش اشنا میشی امسال فهمیدم اون ممکنه اونی باشه که فالگیر میگفت چون مشخصاتش فقط در این فرد وجود داره 

مثلا به من سال ۹۲تا ۹۵یه فردی رو میگفت باهاش اشنا میشی امسال فهمیدم اون ممکنه اونی باشه که فالگیر می ...

اره واینکه وعدع ممکنه تغییرکنه چون ف ال بسته به سرنوشته مخصوصاطالع...هرزمانی از عمر ممکنه ماکاری کنیم ک طالعمون تغییرکنه همون دوراهی هایی ک توی طالع داریم وانتخاب میکنیم باعث تغییرمیشه

کاربری هفتم....نترکون خدایی بسه😐
اره واینکه وعدع ممکنه تغییرکنه چون ف ال بسته به سرنوشته مخصوصاطالع...هرزمانی از عمر ممکنه ماکاری کنی ...

اره دقیقا،من یه زخمی رو‌پلک چشمم ایجاد کرده بود سهوی تا فالگیر منو دید ازم پرسید چی شده چرا چشمتو زخم کردی دروغ گفتم کار من نیس گفت میدونم کار خودته خیلی مطمن میگفت

توقبلا پیشم بودی اما کارتوکامل نکردی درخواست بده 

سلام من یه سوال دارم خیلی برام مهمه روح و روانم دو ماهه بهم ریخته اینجا نمیتونم بپرسم درخواست بدم  جوابمو میدی خواهشاً ؟ 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند