2777
2789
عنوان

مادرشوخر

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 57 پست
توام یک عکس درس کن  جهت دخالت در اموری که به من مربوط نمیشود دخالت نکنم دخالت نکنم دخالت نک ...

😂😂😂😂

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توام یک عکس درس کن  جهت دخالت در اموری که به من مربوط نمیشود دخالت نکنم دخالت نکنم دخالت نک ...

😂😂😂 اره

واقعا خر و‌نفهمن به دل نگیر چه باید کرد

هر چند من بچه پسر رو میپسندم میدونی چرا؟؟؟ چون من دختر بودم  و خدا میدونه پدر مادرم چه خوشحال شدن از تولدم ولی تا الان که چهل سالمه از دو تا بخت که داشتم فقط آسیب دیدم فقط زجر کشیدم و مادرم زده و لحظه لحظه سختیهامو دیده دختر خیلی مظلومه همه بهش ظلم می‌کنند بلا نمونده تو دنیا سر من نیومده باشه 😭😭😭😭 از تهمت همه چی از مرگ عزیزان دیدن از روانه بیمارستان روانی شدن از جن زده شدن از کتک خوردن  از طلاق از خیلی چیزای دیگه که بخوام بگم سرم اومده 

واقعا خر و‌نفهمن به دل نگیر چه باید کرد هر چند من بچه پسر رو میپسندم میدونی چرا؟؟؟ چون من دختر بودم ...

اخی عزیزمممم😔😔😔 یکی از اطرافیانمون مث شماس.  میگه بدون مادر بزرگ شدم خیلی سختی کشیدم الان از بچه دختر متنفره

خودم دختر دوس دارم 

اخی عزیزمممم😔😔😔 یکی از اطرافیانمون مث شماس.  میگه بدون مادر بزرگ شدم خیلی سختی کشیدم الان از ...

من واسه مردنم فقط جن زدگیم کافی بود که هشت سال درگیرش بودم و تشنج می‌کردم انگار جون سگ دارم با ایییین همه بدبختی نمی میرم به خذااااا مرگ برام عروسی خیلی دلم مرگ می‌خواد وقتی شب و روزم سیاهه😭😭😭😭😭😭😭😭

من واسه مردنم فقط جن زگیم کافی بود که هشت سال درگیرش بودم و تشنج می‌کردم انگار جون سگ دارم با ایییین ...

خدانکنه عزیزم. همه تو. زندگیشون مشکل دارن.  خثدم چن وقت پیش ی مشکل خیلی بزرگ داشتم نمیدونم چ کاری واسه خدا کردم که ابروم حفظ کرده و شوهرم منو بخشید. تا خودکشی پیش رفتم بخدا😔