2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ شکم پر با سس مخصوصش + دورچین سبزیجات و سیب زمینی خلالی  به همراه پلو زعفرانی که با زرشک و خ ...

زحمتش زیاده. بعدم تو مهمونی قبلیم مرغ شکم پر درست کردم. بعدم خواهر شوهر درست کرد و دعوتمون کرد.

من فقط دوران دانشجویی ازین خورش خوردم. دستور پختتو میگی لطفا

عزیزم من یکم رسپی رو تغییر دادم چون مثلا زرشک سیاه میخواد که بیشتر خود کرمانشاه پیدا میشه، من اول مرغمو با نمک و پیازداغ میذارم نیم‌پز بشه و یکم دورش طلایی بشه، باشعله متوسط، بعد خلال بادوم و زردچوبه و زعفرون و یکم ادویه و رب بهش اضافه میکنم، یکم بهش زمان میدی تا رب گوجه سرخ و خوشرنگ بشه بعد آب می‌ریزم و بعد از اینکه آبش قل اومد شعله و کم میکنم میذارم جا بیفته، آخرش پنج دقیقه قبل از اینکه خاموشش کنی زرشک رو اضافه میکنی، زرشک رو اگه زودتر بریزی خراب میشه و وا میره تو خورش پس حتما دقت کن هروقت دیدی خورشت جاافتاده و دیگه حاضره زرشک رو بریز و بعد از پنج دقیقه هم خاموشش کن، برای تزئین برنجتم زرشک و زعفرون بزنی عالی میشه....چندتا نکته اضافی: اول اینکه اگه دوس داشتی موقعی که خلال رو اضافه میکنی چندتا آلوبخارا هم اضافه کن خوشمزه میشه،دوم: خلال بادوم رو نه خیلی زیاد بریز نه خیلی کم، سوم: حتما از خلال بادوم درختی استفاده کن

عزیزم من یکم رسپی رو تغییر دادم چون مثلا زرشک سیاه میخواد که بیشتر خود کرمانشاه پیدا میشه، من اول مر ...

راستی من معمولا با مرغ همون اول یکی دو تا برگ بو میندازم تو قابلمه، هم بوی مرغ رو میگیره هم یه عطری شبیه هل به غذا میده، بازم اگه برگ بو نداری یکم پودر هل یا یه قاشق عرق هل و یا یکی دو قطره عصاره هل به خورش اضافه کن عالی میشه