2777
2789
عنوان

دارم میرم قم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 67 پست
التماس دعا  میخواد زنش رو ول کنه بره خونه مادرش یکماه؟!

نه ما هم دوست داریم دو ساله خانوادش میخوان زن بگیرن وقتی برمیگرده شهرشون دیگ نیاد پیش من تهران 

خودش نمیخواد 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا کاری که مادر نامزدم کرد دعا گرفت مارو جدا کرد چون من مذهبی نبودم💔 ایشالا سر کسی نیاد&nbs ...

عزیزم الهی 

ما هم دوست داریم مادرش براش دختر انتخاب میکنه منو از سرش بندازه میترسم دعا بگیره🥲🥺

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

سلام‌ 

الهی که بهترینها رو خدا برات رقم بزنه و اتفاق بیفته. توکل کن به خدا و از حضرت معصومه بخواه وساطتت کنه برای بهترین اتفاق. 

مادر من ساکنه قمه. دیروز به شدت حالش بد بوده. من خبر نداشتم آخر شب فهمیدم. 

من دورم از مادرم و بچه هامم سرماخورده ان.  رفتی حرم برای سلامتی مادر منم دعا کن. عمر با عزت و سلامتی میخوام براش. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
نه ما هم دوست داریم دو ساله خانوادش میخوان زن بگیرن وقتی برمیگرده شهرشون دیگ نیاد پیش من تهران  ...

بسپر به حضرت معصومه 

ازش بهترین ها رو بخواه 

اگر قسمت و مصلحتت هست جور بشه اگرم صلاحت نیست مهرش رو از دلت بیرون کنه به ارامش برسی 

به سلامتی نماز حضرت فاطمه تو مفاتیح بخون تکلیفتون روشن کنه خدا  مرتب تا زمانی ک ج بگیری

شما رو یادمه عزیزم 

تو تاپیکای قبلمم بودین

گفتین برا اینکه به هم برسیم چی بخونم؟ با کسی ته دوسش دارم ازدواج کنم

اسمم معصومه هست عزیزم ♥️  دعا کن برامون

الهی خداوند دلت رو شاد کنه🤲🤲🤲🤲💚💚💚💚💚💚

برای نگار و فاطمه دعا کن لطفا و به بانو بگو نگار گفته منو بطلب بانو،چندساله نتونستم بیام پابوس...

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
استارتر عزیز برای حال دلت آیه الکرسی خوندم🌹

دورت بگردم من مرسی عزیزم

دعا کن ب هم برسیم خیلی هم دوس داریم 😍🤧♥️

عزیزم الهی  ما هم دوست داریم مادرش براش دختر انتخاب میکنه منو از سرش بندازه میترسم دعا بگیره🥲 ...

میفهمم 

کاری از دستت بر نمیاد چون از دست مادرش غذا میخوره 

ایشالا ک دعایی روش اثر نکنه 

سلام‌  الهی که بهترینها رو خدا برات رقم بزنه و اتفاق بیفته. توکل کن به خدا و از حضرت معصومه بخ ...

چشم عزیزم خدا سلامتی بده 

شما هم دعا کن ما به هم برسیم از مادرتم بخواه♥️