اسپرسو۷۳ مدیر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 عنوان همش میترسم | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 18 پست بعضی اوقات ب این فکر میکنم ک خداروشکر امنیت داریم وگرنه همش باید صدای تیروتفنگ میشنیدیموحشت میکنم وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸ 1401/10/27 | 03:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane1695 عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1901 من که سر جامم استارتر نمیدونم از کدوم کُره ایی اومده رو زمین😂😂 😂اره واقعا گفت امنیت یخورده تعجب کردم الان دیگه به جای توپ و تفنگ باید بگیم تهاجم فرهنگی هست
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 من که سر جامم استارتر نمیدونم از کدوم کُره ایی اومده رو زمین😂😂 عزیزم کلا فککنم مشکل داری نه؟؟🤭من دارم فقط خداروشکر میکنم برای امنیتمون تو زمینو گرفتی یا هوارو؟؟ وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 😂 اره واقعا گفت امنیت یخورده تعجب کردم الان دیگه به جای توپ و تفنگ باید بگیم تهاجم ف ... اون بحثش جداس اونا ک تا بقیه بهشون کاری نداشته باشن کاری باهامون ندارن من منظورمچیز دیگس وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 اون بحثش جداس اونا ک تا بقیه بهشون کاری نداشته باشن کاری باهامون ندارن من منظورمچیز دیگس مثل اون موقع ها جنگ با عراق و انگلیس و روس و داعش و فلان وگرنه من حرفی از موضوعات حال زدم؟؟ وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸