2777
2789
عزیز دلی تو♥ میدونم تو موفق میشی بیخیال قدیم و حال بداش شو حالتو خوب کن تو قویی ترینی👊🏻♥

مرسی لطف داری..

هنوزم امید دارم ک‌ میشه خدا بزرگه..

ممنون از روحیه ای که دادی♥️

ان شالله همیشه شاد و خوشحال باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مهربونم😍🙏🙏🙏🙏

فقط ی چیزییی

من ب ۱۳صفر خیلی اعتقاد دارم

حتی برای خالم ک بچه دار نمیشد هم این کارو انجام دادم و خداروشکر الان بارداره

۱۳صفر براش از بازار جوراب بچه گرفتم و کلییی میدونستم که خدا ب دل دردمندش نگاه میکنه

و شد... شد اون چیزی که میخواست

امیدوارم شما بتونین توی این روزای پیش رو بچه دار شین و دامنتون سبز شه 

ولی اگ خواستین به۱۳صفر هم میشه فکر کرد🥲😍

فقط ی چیزییی من ب ۱۳صفر خیلی اعتقاد دارم حتی برای خالم ک بچه دار نمیشد هم این کارو انجام دادم و خد ...

الهی شکر عزیزم. حتما یادم میمونه گلم اگه تا اون زمان نشد انجامش میدم و یک دنیا ممنونم ازت 

سفیدبخت بشی مهربون

الهی شکر عزیزم. حتما یادم میمونه گلم اگه تا اون زمان نشد انجامش میدم و یک دنیا ممنونم ازت  سفی ...

غصه نخوریااا

خالم و مامانم همین مشکلو داشتن

مامانم میگفت روز شمار میکردم اگ ی روز از زمان پریودیم میگذشت و نمیشدم کلی خوشحال میشدم ک حتما بچه دارم ولی وقتی پریود شدم دلم میشکست

ولی آجی اون غصه ها تموم شد و ما ی خونواده ایم

تو تاپیکاتون مشکلتونو خوندم

خالمم شوهرش ضعیف بود ولی دارو خورد و خوب شد منم براش جوراب گرفتم کلییی دعا میکردیم و بلخره شد

یادم میمونین شما و حتما منم با نیت براتون جوراب بچه میخرم😍😍😍

ولی دلم روشنه برات خواهر عزیزممم

مرسی از دعای قشنگت خیلی خوشحال شدم الهی خدا بهت خوشحالی بده♥

غصه نخوریااا خالم و مامانم همین مشکلو داشتن مامانم میگفت روز شمار میکردم اگ ی روز از زمان پریودیم ...

عزیزدلم 🥺🥺🥺 مرسی که اینقدر لطف داری و چقدر خوبه اینقدر خوش قلب و مهربونی. خیلی از صحبت کردن باهات خوشحال شدم و مرسی که وقت گذاشتی تاپیک ها رو خوندی. ایشالا خوشبخت باشی همیشه 💜😍😍😍

عزیزدلم 🥺🥺🥺 مرسی که اینقدر لطف داری و چقدر خوبه اینقدر خوش قلب و مهربونی. خیلی از صحبت کردن باهات ...

قربونت برم من عزیز دلمممم

میشه بپرسم الان در چه حالی🥺امیدوارم خبر خوبی داشته باشی قلب