2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 47 پست
مرسی از راهنماییتون ممنونم دوست خوبم،من دقیقا بع آرامش باهاش رفتار کردم یعنی مثل سابق گیر ندادم و دع ...

نه عزیزم شما اصلا سرد برخورد نکن چون اینجوری شوهرت میگه من که ازش معذرت خواستم پس چرا کشش میده؟ مردا کل نگر هستن و نمیتونن جزئیات رو خوب متوجه بشن عزیزم. چکش نکن چون دو راه هست یا ایشون متوجه اشتباهش شده و دیگه خطا نمیده و شما با چک کردن اونو اذیت میکنی و به لج میندازی یا داره به کارش ادامه میده و چون میدونه شما بهش مشکوکی مراقبه که نفهمی. پس لطفا رو عذت نفس خودت کارکن و اروم باش. انرژی منفی رو ازخودت دور کن . سعی کن خودتو سرگرم کنی که کمتر فکروخیال کنی. یوگا خیلی حالتو خوب میکنه. شکرگذاری کن هرشب. وقتتو با بچت بگذرون. برو طبیعت و انرژی مثبت بگیر. به حرفای خاله زنکی گوش نده چون بقیه فقط عقده های خودشونو برات تجویزمیکنن (بلانسبت دوستای عزیز منظورم بااونایی هست که یکنفر تا میگه شوهرم فلان میگن طلاق) سعی کن به شوهرت نزدیک بشی. رابطه جنسیتونو تقویت کن. ببین چی دوست داره ازش بپرس همونجوری برخورد کن و لباس بپوش تا بیشتر تحریک بشه. غذایی ک دوست داره براش درست کن. سعی کن وقتایی ک سرکاره کاراتو انجام بدی ک وقتی خونس بیشتر براش وقت بزاری. باهم بازی کنید. چالش برید. امیدوارم حال دلتون خوب باشه

نه عزیزم شما اصلا سرد برخورد نکن چون اینجوری شوهرت میگه من که ازش معذرت خواستم پس چرا کشش میده؟ مردا ...

سپاسگزارم ❤️❤️❤️ازتون ممنونم بابت این همه راهنمایی شاید لازم بود این حرفا رو‌بشنوم یه کم خودمو جمع ‌و جور کنم بازم ممنونم ازتون خدا بهتون سلامتی بده انشاالله دوست عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی بابت وقتی که گذاشتین برام خیلی برام با ارزش بود عزیزم ممنون بابت راهنماییتون امیدوارم بتونم به ...

امیدوارم خدا بهتون ارامش بده که این ارامش رو وارد خونه و زندگیتون کنید. زن خیلی بااارزشه مخصوصا وقتی که مادر هم میشه. زن ک نباشه مرد هیچی نیست. به خودت ایمان داشته باش. زن ها کارای بزرگی میتونن بکنن فقط باید حالشون خوب باشه. تو ارامشت نباید در گرو مردی باشه که قدرتو ندونسته گلم. پس قوی باش و بچت فکر کن. اون درک اینو نداره که شما چرا ناراحتی فقط براش غصه و عقده میشه پس سعی کن یه مادر قوی باشی. مردا عاشق زنایی میشن که عذت نفس بالایی دارن. با خودت تمربن کن میتونی و اونموقع میتونی کاری کنه همه حسرت زندگیتو بخورن