2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 8042 بازدید | 207 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس موهای خواهرتون که گفتیدکم بوده کراتین کرده ندارین چقدرهزینه ش شده

نه ندارم متاسفانه ولی همینه رنگ ان ۵ زد وانجام داد ۵۰۰ گرفت ازش اشنای خالم بود حالاقراره مامانم بره وبعدش من ک هزینه منم میشه ۵۰۰

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

قیمتش خیلی خوبه من چندماه پیش موهام اندازه موهای شمابود گفت ۱۷۰۰ شماچه شهری هستید

آبادان

اره منم پارسال ی پروتئین تراپی کردم ازم ۶۰۰ گرفت خیلی خوب گرفته ازاجیم واینکه خالم واجیم راضی هستن هم موهاشون لخته هم ریزش نداره الان

فرق ابریشم سازی و کراتین چیه؟؟؟

ابریشم سازی از مواد طبیعی درست شده و ماندگاریش بیشتره حدود یک تا دو سال روی مو می مونه 

ولی کراتین این طور نیست ماندگاریش نهایت شش تا هفت ماه هست 

وقتی من رفتم اریشگاه یه نفر دیگه اومده بود کراتینه کنه ،ارایشگر مواد کراتین رو زد به موهاش چشم همه می سوخت مخصوصا قسمت اتو کشی که افتضاح بود دودبد بو کل اتاق رو گرفته بود که دوتا پنکه روشن کردن 

ولی برای من اصلا اینطور نبود 

واسه من پر بود ولی ب شدت ریزش گرفتم

حالا میخام برم فر دائم بزنم😑😂

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه ها ابریشم سازی وپروتئین ایناهزینه ش باکراتین زیادفرق داره یانه

هزینه هاش به ترتیب از زیاد به کم

ابریشم سازی 

نانو کراتین

کراتین

پروتئین گرافی 

ولی پروتین گرافی صاف نمی کنه فقط احیا هستش 

خانمایی که رفتین فرق بین ابریشم سازی  پروتئین تراپی  احیا چی هست؟؟؟ تو هرسه تاشون اون ...

درجه صافیش و احیا متفاوته. کراتین ۹۰ درصد صافی داره

پروتئین و بوتاکس ۷۰ درصد احیا داره. ۵۰. ۶۰ درصد صافی