2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 8069 بازدید | 207 پست
عزیزم سوالت رومتوجه نشدم خیلی ممنونم ازتوصیه هاتون قرص هیرتامین که هیچی اونومیزاریم کنار😄 اما قر ...

مشکل موهاتون چیه بگید راهنمایی میکنم

قرص هیرویت چاق کننده ست و سریع چاق میشید

ویتامین دی هم اول آزمایش بدید بعد بخورید چون مکمل کلسیمه معمولا باهم مصرف میشه ویتامین D1000هفته ای یکی کافیه سرخود قرص نخورید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سوالت رومتوجه نشدم خیلی ممنونم ازتوصیه هاتون قرص هیرتامین که هیچی اونومیزاریم کنار😄 اما قر ...

اره حق باشماست...سوالم این بود ک تاپیکمو بعدمدتهاچجورپیداکردید؟؟؟قرص ویتامین دی ۵ هزار هفته ای یکی ولی هزارش بهتره هرروز بخوری شامپوی من فعلا فولیکا مخصوص موهای کراتینس سرم وماسک هم ببین کدوم پروتئینش بیشتره استفاده کن وقرص بیوتین شامل ویتامین های بی میشه ک برای پوست ومو لازم هستن وازطریق ادراردفع میشن باید هرروزمصرف بشه

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

عزیزم اصلا قرص هیرویت نخور به شدت چاق کننده ست درعرض یک ماه کلی پف میکنی برای تقویت موهات بهترین چی ...

خانم گل ی سوال من موهام ازمشکی شدقهوه ای دوسدارم مشکی کنم چ کنم الان ک کراتینه

رنگ بدون آمونیاک با فاصله دو هفته بعد کراتین استفاده کنید

مرسی گلم ممنونم ازت ی سوال دیگه همسایمون بوتیک داره پک مو کراتین مارک لایتنس داره خوبه بگیرم؟؟؟چجوربفهمم اصله

مرسی گلم ممنونم ازت ی سوال دیگه همسایمون بوتیک داره پک مو کراتین مارک لایتنس داره خوبه بگیرم؟؟؟چجورب ...

برند معروفی نیستش لطفا این کار رو به کراتین کار بسپرید

چون کراتین با کیفیت هم اگر بمونه و استفاده نشه از بین میره

شما نهایتا هر شش ماه یکبار 80 میل کراتین میخوای نمیتونی 10 سال یه کراتین رو مصرف کنی درضمن موهاتون هم کراتین هم پروتئین لازم داره یعنی یه چیزی حدود 4میلیون پول موادتون میشه که در نهایت بعد یک سال باید مابقیش رو بریزید دور

برند معروفی نیستش لطفا این کار رو به کراتین کار بسپرید چون کراتین با کیفیت هم اگر بمونه و استفاده ن ...

سلام گلم نه اشتباه متوجه شدی منظورم ماسک مو وشامپو بعدازکراتین برند لایتنس هستش اخه پیشمون هزار میل ماسکه ۱۹۵ تومن میده میخوام بدونم فیکه یااصله

سلام گلم نه اشتباه متوجه شدی منظورم ماسک مو وشامپو بعدازکراتین برند لایتنس هستش اخه پیشمون هزار میل ...

آها شامپو و ماسک آرگان رو میگی

والا من یک دوره خریدم راضی نبودم خیلی

ماسک دیترون جنسینگ ایرانی خیلی کیفیت بهتری داره

اگر هم خارجی میخوای ویتا ال خوبه

شامپو هم خارجی dp و نوتریکا 

ایرانی هم کامان 

باتوجه به اینکه گفتین موهاتون کم پشته  راضی هستین الان؟

اره خیلی خوب شدوصاف راحت شدم راحت هرمدلی بخوام میشه ریزشم فعلاندارم درحد روزی ۱۵ اینا

اره خیلی خوب شدوصاف راحت شدم راحت هرمدلی بخوام میشه ریزشم فعلاندارم درحد روزی ۱۵ اینا

مبارکت باشه عزیزم 

خداروشکر که راضیی

چقدهزینه کردی

و دیگه اینکه باتوجه به کم پشت بودنشون به کف سرنمی چسبه؟؟؟

مبارکت باشه عزیزم  خداروشکر که راضیی چقدهزینه کردی و دیگه اینکه باتوجه به کم پشت بودنشون به ...

۷۵۰دادم بهش نه نمیچسبه من ک راضیم واحساس میکنم رشدش بهترمیشه ونه که باز میمونه همش نفس میکشه مو