2777
2789
عنوان

با شوهرم بدجور بحث کردم و ......

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 48 پست
عزیزم خب وقتی میبینی اخلاقش اینه چرااون کارومیکنی مراعتش کن..توتودوران بارداری الان این دعواهاوناراح ...

خدا خودش رحم کنه 

واسه همین اومدم اینجا وگرنه میدونم بدجور ادامه می‌دادیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پدرت یا مادرت بگو اگه اومد دنبالت باهاش حرف بزنن و اتمام حجت کنن که حق دست بلند کردن نداره  ...

به مادر خودش یه بار گفتم باهاش صحبت کرد بهم قول داد اما بازم تو عصبانیت بدتر از قبل تکرار کرد 

خانوادم دو دلم بگم یا ن چون اگ بگم نمیذارن برگردم 

دقیقا وقتی خیلییی عصبی میشه باید ساکت شم نمیشم دست روم بلند میکنه قلبم شکسته ازش😥

همسرتون تو کنترل خشم مشکل داره، اگر که این رفتار قبلا هم تکرار شده و بار اولش نبوده، باید حتما به مشاور مراجعه کنید بخصوص ایشون...چون در این حالت در هر بار عصبانی شدن میخواد دست بلند کنه... عزیزم حتما برای این مسأله فکری کنید.

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
خدا خودش رحم کنه  واسه همین اومدم اینجا وگرنه میدونم بدجور ادامه می‌دادیم

🤦‍♀️اگه زندگیتوبخوای بایدتلاش کنی..نامزدمنم عصبیه خیلی دعواوقهرداریم ولی داریم درستش میکنیم.قرارهدبریم مشاورببینیم چی میشه.حتمامشاوربرین .تهرانی

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
به مادر خودش یه بار گفتم باهاش صحبت کرد بهم قول داد اما بازم تو عصبانیت بدتر از قبل تکرار کرد  ...

اشتباه اول منو نکن که نمیگفتم

حتما بهشون بگو تا بیان وسط و شوهرت ازشون حساب ببره و بدونه پشتت هستن

مرتیکه عوضی واسه چی دست بلند کرده اونم رو زن حامله

بیشعور

همسرتون تو کنترل خشم مشکل داره، اگر که این رفتار قبلا هم تکرار شده و بار اولش نبوده، باید حتما به مش ...

ن کنترل نداره 

قبلا هم مشاوره رفته هم روانپزشک

باید بازم فکری کرد منم ۸ ماهمه واقن موندم چیکار کنم 

🤦‍♀️اگه زندگیتوبخوای بایدتلاش کنی..نامزدمنم عصبیه خیلی دعواوقهرداریم ولی داریم درستش میکنیم.قرارهدب ...

انشالله بهتر میشید عزیزم 

اره تهرانم بارها مشاوره رفتیم میگ اعتقادی ندارم 

انشالله بهتر میشید عزیزم  اره تهرانم بارها مشاوره رفتیم میگ اعتقادی ندارم

عع یعنی درس نشده بعدازمشاوره؟خودش نمیخوادحتما

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
اشتباه اول منو نکن که نمیگفتم حتما بهشون بگو تا بیان وسط و شوهرت ازشون حساب ببره و بدونه پشتت هستن ...

ترس دارم 

میگم بهش بدبین میشن 

یا نمی‌ذارن من برگردم و کلی این وسط درد سر پیش میاد 

ن کنترل نداره  قبلا هم مشاوره رفته هم روانپزشک باید بازم فکری کرد منم ۸ ماهمه واقن موندم چیکا ...

خوب، تشخیصشون چی بود برای همسرتون؟

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
اینکه باید دارو بخوره یه مدت خورد دوباره ک باید میرفت پیش دکترش نرفت 

تشخیص چه اختلالی دادن؟ چه دارویی براش تجویز کرده بودن؟