2777
2789
26

خب پس

من ۱۸ سالگی انجام دادم چون تو سن رشد بودم تاثیر داشته شاید

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ ماهه  یکم سفت تر شده و بالا رفته البته مربیم خییییلی خوبه عالیه

ممنون از کمکتون😘❤

موفق باشی گلم ..

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

🌟 از این به بعد، باسن آرزوهای دلتان را به حقیقت تبدیل شود! 🌟

آیا شما هم مانند بسیاری از دوستان، به دنبال راهکارهایی برای افزایش حجم باسن و داشتن باسنی جذاب و فرازنده هستید؟ ما در اینجا هستیم تا به شما بهترین راهکارها و تکنیک‌ها را معرفی کنیم!

تمرینات موثر برای شکل دهی باسن:

• 🏋️‍♀️ پرس لگن:با این تمرین کم‌هزینه و کارآمد، عضلات باسن را به چالش بکشید و حجم آنها را افزایش دهید.
  • 🤸 پلیومتری:تمرینات پلیومتری بسیار مناسب برای افزایش قدرت و حجم باسن هستند.

🌈 شروع کنید و تغییرات را حس کنید!ما اعتقاد داریم که با اجرای منظم تمرینات، تغذیه مناسب و اجرای راهکارهای موثر، شما هم می‌توانید باسنی جذاب و با حجم داشته باشید. به همراه دوستان خود، این سفر را شروع کنید و تغییرات را به اشتراک بگذارید. 💪🍑

🌐  چگونه عضلات باسن خوش فرم داشته باشیم ؟ - روزفیت (roozfit.com)