2821
2789
عنوان

آلزایمر

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 29 پست
چند ساله اختلاف سنیتون با هم  چقدر تضاد فکری .. اما خوبه که اینقدر واقع بین و با درایت هستید ...

بنظرم پانزده سالی هست البته دخترشم زود شوهر داد دلم میسوزه حرفایی میزنه ک آدم داغون میشه بعضی وقتا میگم خداروشکر مامان مریضه ک این حرفا نمیشنوه مثلا میگه من مریض بودم مامان بهم نرسیده درصورتیکه بنایی داشت پنج ماه خونه مابودن هیچ خرجیم نکرد دوفته مسافرت رفت دوتادختراش خونه ما بودن اسباب کشی کرد ناهاروشامشوخونه ما بودن خلاصه زیاده براتون بگم پسرامیبینن یکسره پلاسه اونام کشیدن کنار 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چی بگم که یه نفرم 😭😭کاش منم خواهر ذاشتم

اشکالی ندارد با جون و دل مایه بذار و ب پدر و مادرت برس من باردار بودم و بهش می‌رسیدم بچم چهار ماهش بود و مادرم رو بردم تهران پیش دکتر نوروزیان بیمارستان روزبه و کلینیک یادمان تهران بردم دکتر 

سلام بد نیست شکر ما دغدغه زیاد داریم نمی‌تونیم بهش برسیم خدا بهمون آزادی بده

رستگار جان مامانت چطوره؟؟ 

بابای منم در شرف آلزایمر هست ولی قرصاشو نمیخوره

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
رستگار جان مامانت چطوره؟؟  بابای منم در شرف آلزایمر هست ولی قرصاشو نمیخوره

چ جالب میشه دستای همو دید زیاد تعریفی نیست ولی فرصت بزور میدیم انشالله ک نگیره خیلی سخته خیلی 

برای کسی که مبتلا به آلزایمر هست که اصولا تو سن میانسالی هم وجود داره بهتره پیش متخصص برید تا تحت کنترل قرار بگیره. میتونید پیش دکتر پریسا طاهری که متخصص بیماری های داخلی سالمندان هست برید. اسمش رو سرچ کنید میتونید بیشتر باهاش آشنا بشید

خودمم ازش مراقبت میکنم ب عهده ما سه تا خواهره اما متاسفانه کمکی نداریم شرایط خیلی سختی داریم دلم میس ...

خیلی خیلی ببخشید که این حرف رو میزنم 

بی عرضگی از برادراتونه 

برادرانون باید بیان به مادرتون برسن .دکترش.دواش.درمونش 

حتی زنهاشونم گفتن نرو یه دونه بخوابونم تو صورت همسراشون بگن مادرمونه .تو می خوای نیا ولی من میرم.

چ جالب میشه دستای همو دید زیاد تعریفی نیست ولی فرصت بزور میدیم انشالله ک نگیره خیلی سخته خیلی

سلام عزیزم خوبین؟ 

مادرتون بهتر شدن انشالله ؟

مامان منم متاسفانه دکتر گفته مغزش کوچیک شده و آلزایمر داره میگیره 😭

میگم ممکن هست که آلزایمر با دارو کنترل شه و بدتر از این نشه؟ 

ینی میشه که خودش تا آخر سر پا باشه و زمین گیر نشه؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم خوبین؟ مادرتون بهتر شدن انشالله ؟مامان منم متاسفانه دکتر گفته مغزش کوچیک شده و آلزایمر دا ...

سلام آلزایمر اصلا قابل کنترل نیست و فقط دارو میخورن ک ساکت و آروم بشن وگرنه اصلا خواب ندارن تا میتونید پوشک انبار کنید چون مصرف پوشک هزار برابر میشه و بی اختیاری کامل میگیرن

سلام آلزایمر اصلا قابل کنترل نیست و فقط دارو میخورن ک ساکت و آروم بشن وگرنه اصلا خواب ندارن تا میتون ...

ای وای 😭

مامان چون الان تو چه مرحله‌ای هستن؟ینی الان پوشکی شدن؟

بعد از دوسال؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹